The Sims 2 a vše kolem datadisků Forum The Sims 2 a vše kolem datadisků ! Tá najlepšia zábava :) |
|
| Život Kate Thomson | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Myška Nováček
Poeet p?íspivku : 50 Age : 33 Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Život Kate Thomson Mon Dec 11, 2006 11:34 am | |
| Nebudu Vám vyprávět příběh o různých zazobaných teenagerů,které mají všechno,nebo o nějaké sociální bídě a ani o princeznách a o různých princů na bílém koni,které ji vždy zachrání.Příběh se odehrává u obyčejné rodiny,která není ve finanční situaci nijak zvlášť dobře,ale že by žili v bídě,to zas ne. Vše se odehrává okolo 16 leté puberťačce jménem Kate Thomson.Má hnědé oči a hnědé vlasy,které by ji nejedna dívka nepochválila.Ale i tak si pořád říká,že je ošklivá a že je tisíce holek,které jsou hezčí než-li ona. Povahu má klidnou,a je to 100% flegmatik.Je moc hodná,přátelská a milá osůbka,která nikoho nenechá ve štychu.Už dlouho se kamarádí se svoji nejlepší kamarádkou Jane,ale o té až za chvíli.Kate miluje čokoládu,zvířata,své kamarády,rodiče a hlavně jednoho kluka od vedle. Myslím,že už je na čase představit další hrdiny mého příběhu: Rodiče: Tak zde vydíte její rodiče.Její maminka jménem Susan je velice přátelská a hodná osůbka.V městečku Krasohlídkov,kde žijí už 15 let nemá zas tak špatnou pověst(to víte,každý si musí zadrbat) a na svůj věk(35let)nevypadá vůbec špatně.Taky díky své holčičce poznala různé modní trendy a taky se nebojí šáhnout po nějakém tom líčení.Je to žena v domácnosti a o svoji rodinu se dokáže postarat,ale jediný pracující je tu jenom Kate taťka. Jmenuje se Josh a nadevše miluje svoji rodinu.Taky dělá vše proto,aby ji ubezpečil a zatím se mu to i daří.Je to taky moc milí a hodný člověk a Kate celkem pořádně rozmazluje.Abych pravdu řekla,tak spíše je taková hlava rodiny spíše Susan,než on.Ale že by byl nějaký srábotka,to zas ne.Když se rozčílí tak to stojí za to,ale naštěstí je to jenom málokdy. Myslím,že jsem Vám o její rodině řekla víc než to a myslím,že nepotřebujete vědět jejich vzorky DNA nebo něco takového. Ten,kdo na Vás pokukuje je nejlepší kamarádka hl. postavy Jane,kterou jsem Vám už naťukla.Hlavně si nemyslete,že je to nějaký anděl,je to totiž těžký cholerik na ty,kdo ji naštvou a bohužel to věčinou odskáče její malá sestřička.Prý ju nenávidí,ale já si myslím,že kdyby se ji něco stalo,tak by byla velice nešťastná.A jak je na tom s klukama?No,abych pravdu řekla,tak to není moc dobrý.Je hezká a umí se nalíčit.oblíkat atd,ale ta její povaha...to už si domyslíte že? Jinak ale velice kamarádská a když se její kamarádce něco stane,nebo prožívá krizi,na nic nečeká a jde to řešit.Miluje špagety,pizzu,hranolky-no prostě samé zdravé poživatiny. Každý by si řekl:Jo jasně,zase nějaký hezounek a frajírek,al to by se šíleně pletl.Je to super kluk a už jsou s Kate nejlepšími přáteli.Ta se ale radši o nic nepokouší a dělá,že ji je šumafuk,jestli se mu líbí,nebo ne.Ale opak je pravdou.Má ještě nejlepšího kámoše,který je na fotce spolešně s ním.Taky pěknej,ale přeci jen,on je hezčí. No a poslední postava,kterou Vám představím,se jmenuje Gabriel.Barbie krasohlídkova,ale s dobrým srdcem.Jsou spolu s Kate dobrými kamarádkami.Pochází z bohaté rodiny,a většinou se pyšní tím,co má doma,co na sobě a já nevím co ještě.Ale jinak je to dobrá kamarádka. Myslím,že jsou to snad všechny hlavní a vedlejší postavy tohoto příběhu.Nepotřebujete přeci jen vědět vše že? Jestli máte rádi takovéto příběhy z pohledu 16 leté holčiny,tak ho zkuste posoudit jako uvod,a ne ho odsoudit dříve,než vůbec začně.A taky se nebojte,že Vám pořád budu něco kecat já,ale taky dám ke slovu samotnou Kate. | |
| | | Zimča Nováček
Poeet p?íspivku : 45 Age : 31 Registration date : 13. 10. 06
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Mon Dec 11, 2006 12:56 pm | |
| No, začíná to hezky, postavy jsou mi sympatické, jen tak dál! (jenom tam máš pár chyb, ale raději mlčím, aby mě společnost neukamenovala...) | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Tue Dec 12, 2006 9:39 am | |
| Vidím,že to tady na tomto foru nečte nikdo jiný,než Zimča.Jinak díky za pochvalu.Jestli je ten příběh blbý,tak požádám adminy,aby mi to tu smazali | |
| | | .::Lizzie::. Rozkoukává se
Poeet p?íspivku : 130 Age : 30 Registration date : 27. 09. 06
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Tue Dec 12, 2006 9:48 am | |
| Nejde posoudit, jaky tvuj pribeh je. Musis pridat dalsi dilek, a ja verim, ze bude super, protoze i z uvodu se da poznat hezky styl psani! | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Tue Dec 12, 2006 10:06 am | |
| 2.díl:Náhoda blbec! Ahoj,jmenuji se Kate Thomson a budu Vás provázet celým tímto příběhem jakožto hlavní hrdinka.Asi bych měla začít tím,že už je po víkendu a začíná pondělí neboli škola.Zatímco se teprve vyhrabávám z pelechu,tak mamka už má snídani na stole a čeká zase jenom na mě. Já ale nikam nespěchám,přeci jen mám ještě 2 hodiny,než přijede autobus.Začínám tedy pravidelnou hygienou:Sprcha,čištění zubů,líčení,oblíkání...znáte to.Když jsem ale šla po schodech dolů,mamka už byla nasnídaná a s pohledem ''UŽ ZASE''ukazuje na hodiny.5 MINUT DO PŘÍJEZDU AUTOBUSU???Ajaj... Kate,cos tam v té koupelně dělala 2 hodiny?ptá se mamka.Promiň mami,ale přece nechci smrdět,dodávám s nadsázkou humoru ale asi ji to moc nezajímalo.Radši jsem na sebe hodila ba´toh a už jsem utíkala na nedočkavého řidiče. Odpoledne: Konečně doma,pryč ze školy.To je uleva.Dneska jsem měla celkem dobrej den,sice jsme psali z přírodopisu,ale když sedíte vedle šprta,tak to jde samo.Stejnak jsem ale celé vyučování pokukovala po Aldenovi,ale on si mě jak na potvoru nevšiml. Když jsem ale doma,tak si buďto zalezu do postele,nebo půjdu do bazénu.Vyhrál bazén a já myslela,že už budu mít poklidný den bez žádného stresování.Užívala jsem si doušky osvěžující vody a různě jsem blbla.Pak jsem ale slyšela zvuk motoru a než bych si to uvědomila,stál u kraje bazénu taťka. Ahoj Kate,jak bylo ve škole?ptá se taťka.Ale jo,pohoda.Vážně?!A ukoly jste jistě nedostali že?vyzvídá dál.No,jeden jo,ale to počká.Dobře,ale pak ať tě nevidím psát ho až v deset večer.Neboj tati,uklidnila jsem ho a ten už šel radši pryč. Asi okolo páté hodiny jsem se ještě čvachtala v bezénu když jsem uslyšela kroky.Byl to Alden se svým nej kámošem Ondrou.Normálně by mi to nevadilo ukázat se mu a pozdravit ho,ale když jsem si ve vodě chtěla poupravit plavky,tak jsem zjistila,že nemám co.Ano,mé plavky plavali na hladině kousek ode mě.To bych ještě zvládla,ale když se na tebe koukne tvůj idol a ty na sobě nic,tak je to poněkud trapné nemyslíš?Rychle jsem se ponořila do vody,aby mě neviděl celou a jenom mu malinko zamávala. Bože,takovej trapas.Myslela jsem,že si toho nevšiml,ale Ondra mu něco řekl s usměvem na tváři a oba dva se na mě koukli.No to snad ne!rozčílila jsem se.Vsadila bych se,že to Aldenovi ani trošku nevadilo a ještě se chtěl kouknout víc.Prasák.Nj,ta puberta.Naštěstí pro mě už byli pryč a já si šla pro své plavky.Poznámka pro tebe Kate:Už nikdy si neber dvoudílně plavky!Při této myšlence jsem se zasmála. Večer byl naštěstí v klidu,jenom jsme to musela vyžvanit své nej kámošce Jane.Ta místo toho,aby mě nějak uklidnila,tak se mi začala smát do telefonu.Nedivím se ji,ale myslím,že se válí aji po zemi,jak ji bolí břicho.Když se trošku uklidnila,tak jsem nakrknutá ukončila hovor.Njn,co bych od ní čekala! No a jako poslední,co dělám před spaním je,že si píšu ve svém deníčku svý trapasy a myšlenky.A hádejte,co jsem tam napsala dneska! | |
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Tue Dec 12, 2006 10:12 am | |
| Zajímavý, pěkný dílek. Jen nefoť v Build Modu, ta fotka v bazenu mi pripada, jako kdyby ji melo neco projet krkem. | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Tue Dec 12, 2006 10:47 am | |
| Hh,tak to máš pravdu,jinak díky | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Wed Dec 13, 2006 10:53 am | |
| 3.díl:Lenka v akci Crrrr!Zvoní budík na poplach a já už jsem zase pocuchaná v posteli a vší silou mlátím do budíku,aby přestal ječet.Není to nic příjemnýho,když Vám budík řve u ucha. Když jdu ale kolem svého psacího stolu,co nevidím,ukol do školy.Ale ne,já na něj zapoměla,proč jen jsem neposlechla toho taťku.Sakra!Na to nemám čas,jdu se osprchovat. Taťka naštěstí byl doma,tak jsem se rychle osprchovala,udělala ukol a pospíchala jsem k našemu autu.Taťka mě ale zarazil výhružným gestem: ,,Kampak Kate,doufám,že nechceš jet autem do školy a ještě k tomu našim autem!'' ,,Tati,moc ráda bych zůstala doma,ale jediný pohled na mamku,která zase chystala snídani zbytečně mě ujistil,že tam musím a navíc..pokračovala jsem..tam musím být včas a už jsem promeškala jednu hodinu.'' ,,Tak já tě tam odvezu,dneska mám v práci volno ale ještě mi vysvětlíš,proč si teda promeškala.Nezvonil ti snad budík?'' ,,No,ten zvonil,al já pak zase usnula..dodávám s nevinným pohledem.'' ,,Tak dobře,nastup si.'' To bylo jenom o chlup,pomyslela jsem si.... Odpoledne: Dnes byla škola hrozná.Naše třídní učitelka neměla zrovna moc dobrou náladu a když jsem přišla ještě k tomu pozdě,chtěla mi napařit neomluvenou hodinu.Naštěstí ale na to pak zapoměla a já jsem zase prolezla s čistým štítem. Navíc jsem dostala 4 z matiky,kterou totálně nechápu a navíc to není zrovna můj nejoblíbenější předmět.A ještě abych nezapomněla,Alden nebyl ve škole,Ondra říkal,že je nemocný..chudák..ale včera mu bylo ještě dobře!! Možná bych mohla pozvat holky k nám,aby jsme skoukli nějaký ten film,aby jsme se nenudili pořád někde sami.No a taky probrat kluky a takový ty holčičí záležitosti.Musela jsem ale utajit mamce tu známku z matiky,jinak by u nás babinec nebyl. Nejlepší bylo,že se mamka neptala,protože se vypravovala s taťkem do divadla.To bylo moje jeidé štěstí a tak jsem začala obvolávat všechny své nejblišší přátele. Kolem 6 večer už jsme zapínali DVD a pustili jsme si nějaký slaďák.Netušila jsem však,že místo aby jsme se dívali,jsme si celou dobu povídali až jsme narazili na jedno mé oblíbené téma: ,,Hele Gabriel,tobě se nelíbí nějký kluk ze školy?'' ,,Ale jo,jsou tu hezcí kluci,ale nic pro mě,já si počkám.'' ,,A co ty Jane?Máš nějakého vyvoleného?'' ,,No,možná.Znáte Ondru Snílka?'' S plnou pusou chipsů jsem na ni vyprskla: ,,Cože?!!To si sěláš srandu že?Není to nej kámoš Aldena?'' ,,No,je..přiznala..a co?Neboj,s Aldenem ti nic neudělám,ikdyž není vůbec špatný.Ale mě to víc přitahuje k Ondrovi.'' Když najednou sebou holky trhly,když uslyšeli uštěpačný hlas na Janeninu osobu: ,,TY SI JAKO MYSLÍŠ,ŽE TĚ BUDE CHTÍT?RADŠI HO NECH,ON CHODÍ SE MNOU!'' Holky na nic nečekali a jako mířená střela se vyrovnali na balkoně.Jediný,co ale uviděli byl záblesk zrzavých vlasů,jak rychle mizí ve tmě. ,,Dám hlavu na to,že to byla ta Lenka Slušná.Nikdo nemá tak zrzavý vlasy jako ona a ta její sestra..řekla Gabriel s hlasem plným opovržení.Musela nás poslouchat,zrovna tichý jsme teda nebyli.'' ,,No holka,myslím že to nebudeš mít tak lehké,jak se doposud zdálo..řekla jsem a podívala jsem se na smutnou Jane,které se v hlavě honilo tolik myšlenek.'' ,,Asi jo,pípla a radši si šla sednout na křeslo.'' ,,Tak to se holčička šeredně zmýlila,to jen tak nenecháme..rozčílila se Gabriel a já jsem konečně zjistila,jak je dobré mít takovou holčinu na své straně.'' ,,Neboj se Jane,my to jen tak nenecháme...řekla jsem a myšlenky se mi mihly od řvoucí Lenky až po smutnou Jane.'' | |
| | | peettrraa Admin
Poeet p?íspivku : 534 Registration date : 14. 09. 06
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Thu Dec 14, 2006 1:14 pm | |
| Mazat se nebude ani náhodou to že nikdo nepíše neznamená že to nikdo nečte, já teď to přečetla hezký šup s tím do oznámení | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Fri Dec 15, 2006 5:53 am | |
| Hh,tak dobře Díky | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Fri Dec 15, 2006 5:54 am | |
| Seznamte se: Takže teď se ujmu na chvíli slova já.V příběhu se vyskytnou nové postavy,se kterými se budete setkávat celkem často: Tomáš: Nový kluk ze školy,se kterým se Kate později seznámí.Má stejně starou sestru Tamaru/16/,ale o té až později.Miluje sporty,holky,vaření(Kdo by to do kluka řekl) a zvířata. Rozhodně to není žádný anděl.Ostatně,každý má své chyby.Žije společně se svoji maminkou a sestrou.Tatínek zemřel před 5 lety,a pro kluka v jeho věku(bylo mu 11 let)to bylo hrozné období. Naštěstí se z toho už probral a řekl si,že život jde dál.Ale pořád na něho myslí. Tamara: Tomášova sestra.Je to pohodová holčina,ale moc uzavřená do sebe.Má za sebou temnou minulost ze základní školy.Nikdo ji tam něměl rád a už zažila i šikanu.Vůbec nepoznala pravé přátelé. Na její škole byli samý nafoukaný holky a když třeba byla trendem na víc než ony,tak ji udělali ze života peklo.Na její štíhlé tělo se hodilo vše,a ty holky byli většinou silnější a nic ji nepřáli.Musela kvůli nim nosit příšerné oblečení a vůbec se nemalovat. Naštěstí už je na střední,a potká tu zde mnoho lidiček,a jedna z nich bude právě Kate. Eliška: Jejich maminka.Je to hodná,ale taky trošku přísnější rodič.Taky to musí ostatní chápat.Vychovávat puberťáky není zas tak jednoduché,ale ona je umí skrotit. Miluje vaření,uklízení,svoji rodinu,modu-ikdyž není zas takový fanatik jako ostatní a nakupování.Ráda by si našla nového manžela,ale není to tak jednoduchý.Nestačí lusknout prsty a už máte u sebe chlapa s pugetem růží.Ikdyž by to nebylo špatný. S první osobou,se kterou se seznámí bude právě Susan,která ji nabídně své přátelství. No myslím,že jsem na nikoho nezapomněla a můžeme se vrátit ke Kate. 4.kapitola: Tak asi všichni víte,že většinou začínám ránem,ale už jsou 2 hodiny odpoledne.Ve škole se nic tak zvláštního nedělo nic.Alden je pořád nemocný a už jsem přemýšlela o tom,že ho půjdu někdy navštívit.Vlasntě jsem zapomněla na jednu důležitou věc a to je,že k nám přestoupili z Veronova další dva studenti.Tomáš s jeho sestrou Tamarou,jak se nám po chvíli představili se museli přestěhovat,protože jejich mamka tu našla práci jako agitační pracovník v politice a museli se proto odstěhovt. Nemohla jsem si ale povšimnout,že na mě Tomáš pořád kouká.Asi jsem jeho typ.Ne,že bych byla nějak unešená,přeci jen,není hezkej jako Alden,ale taky není špatný.A Tamara?No,určitě je to dobrá holka,ale moc se s námi nechce bavit.Jenom mlčí,občas něco řekne,nebo přikyvuje.Taky jsem si všimla,že se vůbec nemaluje a moc dobře se neoblíká. Ne,že bych soudila lidi podle toho,to ne,ale ona má prostě hezký obličej a na její fyzičku by mohla nosit lepší oblečení.Moc by ji to slušelo.Já jsem taková kamarádská holka,a tak jsem obou dvoum nabídla,jestli by nechtěli zajít k nám na kus řeči.Jediný Tomáš souhlasil,Tamara však ne.Vymluvila se na to,že se musí učit do školy a přitom zítra nic nepíšeme.Ale nechci to řešit,třeba příště. Ale teď zpátky k nám domů. Netrpělivě čekám na Tomáše,kdy už příjde.,,A,už ho vidím..zasměju se,když vidím,jak si to k nám vykračuje.'' ,,Ahoj Kate,tak jsem tady..dodává,když vidí,jak na něj netrpělivě čekám.'' ,,Ahoj,já myslela,že už se na mě vykašleš'' ,,Né to ne,já jen,že jsem dřív nemohl,šel jsem s klukama ze třídy do parku..dodal'' ,,Aha,no nic,pojď dál.'' Asi hodinu jsme byli u mě v pokoji.Moc se mu tam nelíbilo,protože ho mám růžovej a on tuto barvu nesnáší.Tak jsme zašli skouknout,co je v televizi a já jsem si všimla,jak se ke mně přibližuje. ,,Já myslela,že jsem ho pozvala jenom proto,abych se s ním seznámila,a ne,aby jsme si padli do náručí a dál..ehm..vy víte co..dodala jsem a odsunula jsem se trochu dál.'' Ale on to nějak nepochopil,a tak jsem navrhla jít do bazénu. Doma byla jenom mamka a ta nám něco kuchtila k večeři,protože už bylo 6 hodin.Ten kluk je vážně super..říkám si pro sebe.Někdy je takovej pošuk ale jinak je fakt príma. ,,Kate,pojď do kuchyně a vezmi s sebou i náštěvu.'' Protočila jsem oči a už už jsem se chtěl zmohnout na nějakou poznámku,když ''mé náštěvě''zakručelo v břiše. ,,Hh,tak pojď,mámka je dobrá kuchařka a něco nám udělala na večeři.'' S díky si to namířil v čele se mnou k nám do kuchyně. Měli jsme kuře,které mám moc ráda a Tomáš zřejmě taky.Když jsme si to namířili společně na lavičku,nepobyly jsme tam ani 5 minut a už mu zvonil mobil.Byl to jeho mamka. Taky už bylo 10 hodin večer a už jsem byla pořádně utahaná.Jemu však bylo trapně a tak telefonát za chvilku přerušil a omluvil se,že už musí. ,,Bylo mi s tebou dobře Kate,někdy to zopáknem..řekl a pocuchal mi vlasy jako malému díteti.'' ,,To víš,že jo..odpověděla jsem celá rozhihňaná.'' ,,Tak ahoj,pípla jsem nesměle.'' ,,Ahoj'' Tak to byl večer za všechny peníze.Spíš bych chtěla být víc s Aldenem,ale Tomáš není vůbec špatný | |
| | | peettrraa Admin
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Fri Dec 15, 2006 6:44 am | |
| Chci další díl hneddd!!! No ten Tomáš | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Fri Dec 15, 2006 9:20 am | |
| 5.Kapitola:Nepříjemné odhalení Asi bych Vám měla oznámit,že už je sobota.Přece nebudu svůj život odhalovat po každém jednom dni,když se třeba v ten den nic zvláštního nestalo že?No nic,dneska jsem se vyspala do růžova,taky proč ne,když si člověk může přispat.Cítím lahodnou vůni,která mě sama zvedne s postele."Zřejmě mamka dělá palačinky." To jsem se však zmílila,byli to pouhé sýrové omelety.Nejsou špatný,ale poněkud mě to zklamalo.Ale taky mě překvapilo,že vidím v kuchyni jak mamku,která je jenom v pyžamu,tak i taťku.Myslela jsem,že měl být v práci ale zapomněla jsem taky,že v sobotu do práce vlastně nechodí. "Ahoj",řeknu ospale. "Ahoj Kate,konečně jsi vzhůru",řeknou oba dva jednohlasně. "No,myslela jsem,že budou palačinky tak proto už jsem na nohách ale to je jednu",řeknu poněkud zklamaným hláskem. "No,já ti je teda udělám zítra,ale dneska budou omelety jo?" "No,tak jo",prokroutím očima a jdu do sprchy. Ani nevíte,jak takový sprcha pomůže,když jste po ranním távání takový otupělý.Po ní se jdu najíst,učesat,vyčistit zuby a něco hrát na počítači.Sem tam proletím očima e-maily když tu mám jeden nový.Je od Gabriel. "Čauky Kate,potřebuji s tebou nutně mluvit mezi čtyřma očima.Nebude to nic příjemného,tak se na to připrav.Nejlepší by to bylo někdy kolem 7 večer,dřív by to nešlo.Promiň,že jsem ti třeba nezavolala,ale myslím,že by jsi mi nevěřila,tak chci,aby jsi to viděla na vlastní oči.Měj se hezky a dyžtak mi napiš jestli půjdeš nebo ne." Papá Gabriel "No tak to jsem zvědavá,co mně chce ukázat",myslím si pro sebe.Doufám že to nebude nějaká konina.Když už se stmívalo,začala jsem se připravovat na to "hrůzné odhalení".Taky jsem viděla z okna mého pokoje,jak si to někam vykračuje Tamara a je na něco náramně natěšená. Když už bylo za 10 minut 7,vyšla jsem před barák a čekala na Gabriel.Ta byla přesná jako hodinky.Myslela jsem,že pro mě přijede taxíkem,ale mýlila jsem se.Šla pěšky a se smutným výrazem v očích. "Čest Gab,děje se něco?",ptám se ji opatrně. "No,nejde o mě,ale..no..prostě to uvidíš sama"řekne výmluvně a vydá se noční ulicí k nedalekému parku. "No,podle velice dobrého zdroje vím,proč tak dlouho Alden chyběl,ale nebude se ti to líbit",dodává a já celá nakrknutá jdu vedle ní,jako bych byla nějaký pejsek na vodítku. Dorazili jsme k nějakému vysokénu keřu,kde bylo vidět na známou fontánu v parku a pár laviček a s příjemným osvětlením. "Tak,tady to je.Myslím,že by ses měla podívat sama přeci jen,mě se to netýká",řekne a já se odhrnuji větve keře až uvidím to,co jsem možná vidět nechtěla. "TO NEMŮŽE BÝT PRAVDA!",vykřiknu tak silně,až se ty dvě hrdličky odtrhnou. Na lavičce zrovna seděl Alden s Tamarou,kde se objímali a podávali se zamilovaným pohledům. "Ne,to není pravda",to už mě ale Gabriel táhne jinam,aby nás neviděli. "Jak mi toto mohla udělat",naříkám ase slzami v očích,které mě palí do obličeje.Gabriel,štípni mě,ať vím,že je to jen sen. "Au,já to nemyslela doslova",když mě projede bolest po ruce. "Promiň,já prostě dělám vše doslova,ale momentálně nemáš asi na vtípky náladu.Alden kvůli ní stratil doslova zdravý rozum.Nechápu,co na ni vidí,když seš hezčí!" Tato odpověď mě lae vůbec neuklidnila. "Vůbec bych netušila..pokračovala dál..že si vybere zrovna Aldena."Slyšela jsem,že umí být pěkná mrcha,prý něco pochytila z její bývále školy.Jistě byla nějaká namyšlená bárbínka",dodává. "Hmm,zřejmě už se mi svůj dávný sen nesplní",řeknu hlasem plným bolesti. "Víš Kate,asi jsi mu měla říct pravdu,že ho miluješ..hej počkej na mě..KATE!!!" To už ale Kate nechtěla poslouchat její moudrý řeči a šla rychlou chůzí dom. "Tak to teda ne Tamaro..říkám si pro sebe se slzami v očích,které se koulí po mé tváří čím dál víc..Když chceš válku,máš ji mít!Zřejmě si nepoznala moji dávnou stínou stránku!Však ti ještě poznáš,kdo je to Kate Thompson!" | |
| | | peettrraa Admin
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Fri Dec 15, 2006 3:36 pm | |
| Co že s Tamarou si mi vyrazila dech | |
| | | k.oallka Mazák
Poeet p?íspivku : 245 Age : 35 Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Sun Dec 17, 2006 3:51 am | |
| jj musím souhlasit ale krááása | |
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Sun Dec 17, 2006 4:48 am | |
| | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Sun Dec 17, 2006 7:10 am | |
| 6.kapitola: No tak se znovu hlásím.Od včerejška se cítím hrozně smutná a bez života.Myslela jsem,že si víkend užiju,ale krutý svět na mě udělal pěknou podpásovku.´´Proč zrovna já?´´Touto otázkou se zabývám už snad celý den.Gabriel se mi chce dovolat na mobil,ale bez uspěchu.Pořád mi zní slova,která mi řekla,než jsem vzala nohy na ramena:´´Asi si mu měla říct,že ho miluješ´´.Možná jo,ale buďto by to bylo ještě horší a nebo by se nic nedělo. Na toto jsem strašný pesimista.Mamka neví,co se mnou a myslí si,že jsem nemocná,takže mě nechá v pondělí doma.Nemám co dělat,tak si zapnu počítač a jen tak serfuji na netu a znovu juknu na emaily. Vidím tam jenom emaily od Gabriel,která neví,co se mnou dělat,jinak nic nového. Zapnu si tedy icq a doufám,že tam bude někdo,kdo mě alespoň rozveselí.Málem jsem spadla ze židle,když jsem tam viděla Aldena,který měl ve statusu:Juchůů!Včera jsem prožil nádherný večer! Hmm,ale ským co?Málem bych počítač skopla ze stolu,ale napsala mi Jane: ´´Ahojky Kate,jak je?´´ ´´Ahojky Jane,ani se neptej,je mi hrozně.Alden má holku a včera jsem je společně s Gabriel viděla,jak se tam muchlujou na lavičce v tom parku,ka mrády chodíme´´ ´´Cože?Alden?Proč ste mi neřekly,že jdete někam ven,kdybych tam byla já,tak bych ho nakopala do pr****!´´ ´´Hh,to věřím a možná proto jsem to radši neriskovala´´ ´´No,tak dobře,a kdo je ta jeho vyvolená?´´,vyzvídá dál. ´´No,teď se podrž:Tamara!´´,odpovím a vztek ze mě srší,jak nikdy jindy. ´´Cože?Ona?Dy´t se s nikým nebaví a jak se s ní Alden mohl seznámit,když byl nemocný?´´ ´´No,abych pravdu řekla,tak nevím,ale prý nechodil do školy jenom kvůli ní´´,napíšu,ale ta otázka ve mě pořád je.Jak se s ňou proboha mohl seznámit,když ani v ten den nebyl ve škole? ´´No holka,teď to budeš mt těžký.´´Víš ty co?Pojď se mnou ven,alespoň si pročistíš hlavu a nemuseli by jsme se dorozumívat přes net ju?´´ Konečně něco moudrýho ale napsala jsem,že bych ráda šla,ale musím zůstat doma,protože si mamka myslí,že jsem nemocná. ´´No tak dobře,někdy jindy no.Ale zítra ti donesu ukoly a řeknu,co je novýho ve škole a něco o těch dvou hrdličkách zjistím jo?´´ ´´To by jsi byla moc hodná,díky.´´ ´´Nemáš zač,já už musím,mladší ségra otravuje...papáá´´ ´´Jj,papáá´´ Icq jsem ale nevypla,protože si se mnou psal jeden človíček,když v tu chvíli mi napsal Alden: ´´Čau Kate,brali jsme něco ve škole:A půjčila by jsi mi sešity?´´ ´´To snad nemyslí vážně´´To už je na mě moc! ´´Čau!A proč se nezeptáš Tamarky,aby ti je donesla?´´,odpověděla jsem a čekala reakci,která se dostavila až po 2 minutách: ´´No,možná proto,že jsme blízko sebe a ty by jsi to pro mě udělala že jo?´´ Blbeček,to si myslí jenom on! ´´To víš,že bych neudělala!Nejsem tvůj otrok!Ať ti to přinese ta tvá holka,mě dej pokoj!´´ ´´Kate,co blázníš?Děje se něco?´´,odpoví jako by byl moje máma. ´´Ne,a stejně,ty by jsi to nepochopil´´,dodávám a proběhla mnou vzpomínka na onen večer a jak se tam muchlujou. ´´Tak to zkus,přeci jen jsme nej. kámoši iž skoro od dětství´´ ´´No právě,že už o tom silně pochybuju,měj se´´,a vztekle jsem vypnula icq. Nevím,jestli mi odepsal,ale bylo mi to jedno.Nejhorší však bylo,že jsme byli sousedé a tak jsme si mohli koukat do oken.Jen tak ze zvědavosti jsem nakoukla a co jsem neviděla,on byl z toho smutnej.Ale takto smutnýho jsem ho nikdy neviděla.´´Vítej v mém světě Aldene!´´ UTERÝ:Škola: Takže,v pondělí se nic nestalo,takže Vám nebudu rozepisovat,co se u mě dělo.Mamka do mě cpala prášky a musela jsem pít čaje,i když mi nic nebylo.Je uterý 11.00hod a na naší nástěnce se rozvěsila jedna velká akcička.Bude to něco jako karneval ale bez masek.Nemusí tam být nějaký ty starobylí šatečky,do kterých Vás rodiče navlečí a vy poslušně jdete.Tam si můžete vzít ty nejodvážnější šaty,jaký ve své skříni najdete. Ale nejlepší na tom je,že tam nebudou otravní spratci,ale jenom od 15 a víš.To je super.Zrovna jsem byla S Gabriel a Jane,když nám padla očka zrovna na tuto akcičku: ´´Tak co Kate,půjdeš tam?,zeptala se mě Jane. ´´No,já ještě nevím´´odpovím a pokračuju..dyť ani nemám partnera! ´´Ale notak,ty si hned někoho najdeš,si kus holky!´´,řekne Gabriel a Jane pokyvuje. ´´No,ale buďto bych šla s Aldenem..a na chvíli se odmlčím..a nebo třeba s Tomem,to je príma kluk a rozumíme si´´,zazubím se. ´´Tak vidíš,a já možná půjdu s Ondrou´´,zaculí se Jane a mi na ni vykulíme oči. ´´Fakt?On tě pozval?´´,zeptám se,aby se náš rozhovor trochu pohl z místa. ´´Jo no,pozval,takže myslím,že tam půjdeme spolu Kate,a co ty Gabriel?´´ ´´No,tak já tam nemůžu,už mám něco domluvenýho s rodiči a nejde to zrušit´,přiznává a je vidět,že ji to mrzí. ´´No,tak tobě to neublíží,ty vymetáš jeden večírek za druhým a myslím,že by ses tam nudila,uklidňuju ji. ´´Díky,si zlatíčko´´,když najednou uslyšíme smích.Je to Ondra s Aldenem a Milanem Švorcem.´´Co si tam asi povídají´´,zeptám se a holky jenom pokrčí rameny a dál fantazírují na večírkem. Zatím u kluků: ´´Hej kluci,mám ju vážně pozvat?´´zeptá se Milan a nenápadně kouká na Kate. ´´Jo,zkus to.Je to fajn holka a taky pěkná.Já už jdu ale s Jane,takže ti překážet nebudu,odpoví mu Ondra a Alden se zaculí. ´´A co ty Aldene,ským jdeš ty?´´zeptá se Milan dále pokukující se na Kate,která je celá v rozpacích. ´´No,asi s Tamarou´´. ´´Asi?Vy spolu nechodíte?Já myslel že jo?´´,s udivem a plný napětí čekal Milan na odpoveď. ´´No,jako je fajn jo,ale prostě spíš to byl ulet,není to ta pravá. ´´No,tak to jsem zvědavý,ským půjdeš.´´ ´´Tak to já taky´´,a otočí se ke Kate,která plná bolesti od něj odvrátí zrak. | |
| | | peettrraa Admin
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Sun Dec 17, 2006 9:34 am | |
| Supr nápad karneval hezky nafocení skvělí příběh | |
| | | k.oallka Mazák
Poeet p?íspivku : 245 Age : 35 Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Sun Dec 17, 2006 10:54 am | |
| ty fotky se mi taky líbej supr přibeh | |
| | | Myška Nováček
| Předmět: Re: Život Kate Thomson Tue Jan 16, 2007 7:10 am | |
| Kují | |