The Sims 2 a vše kolem datadisků
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 a vše kolem datadisků

Forum The Sims 2 a vše kolem datadisků ! Tá najlepšia zábava :)

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Miss našeho fóra!!

Goto down 
+8
Bublinka
k.oallka
Rostěnka
Andullka
kissprdelka
Jakub
.::Lizzie::.
peettrraa
12 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Poeet p?íspivku : 534
Registration date : 14. 09. 06

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 5:14 am

Miss našeho fóra!! Hnedki9
To mluví za vše Very Happy
Pravidla jsou taková neboli spíše kritéria:
Pohlaví samodřejmě žena, může soutěžit pouze dospělá žena .
Celkem se tu ukáže ve 6 kategoriích(to až později než se nám představí):
1)U moderátora(kde já ustanovým otázky a missky mi na ně budou odpovídat)
1)Ve večerní róbě
2)Jak se umí bavit
3)V plavkách
4)U fotografa(zadám požadované pohyby)!
5)Na dovolené
6)S milencem(každé dámě dáme jednoho muže co s ním udělají Very Happy to se uvidí pokuď dámy mají přítele tohle je prosím jen úkol tak ať se nepoperou!)

První úkol neboli úvod bude takový že se musíte představit např: Já se jmenuju Monika Müllerová a pocházím z Německa baví mě atd...
A porotu budu potřebovat tak kdo se hlásí 3poroty beru!!
Tohle ještě není takový úkol spíš takový úvod. Úkoly budu dávat sem na hlavní panel vždy vás na to upozorním!
Cena:Už vím , nechte se překvapit!!
Změněna pravidla dítě může mít!!
1.kolo!!
A lidičky a je tu pan fešný krásný moderátor nebo moderátorka ta by tím pádem byla krásná že :
Pravidla: Moderátor či moderátorka pokládá nějaké otázky. Missky se na ní snaží vtipně, hezky moudře odpovědět
Vyžaduji jednu fotku na pohovoru: Moje představa je že budete mít jednu místnost tu načinčáte a bude tam sedět a pokládat otázky moderátor/ka a misska přitom bude sedět nebo povídat prostě foto z té situace!
Otázky:1)Proč se chcete tak stát miss??
2)Co si představíte pod jménem "moderátor"??
3)Jaký máte vztah s muži??
4)Co pokládáte za nejduležitější v životě??
5)Máte nějaké svoje oblíbené hry na PC??
6)Co si myslíte o anorexii??
7)Jáké je vaše nejoblíbenější jídlo??
Ano, trošku zvláštní otázky já vím Hlavně vtipně, mile, a rozumné odpovědi přeju:D
PorotaJá, Kuba a Bublinka drunken

Naposledy upravil dne Mon Dec 11, 2006 8:31 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
https://peettrraa.forumczech.com
Rozkoukává se
Rozkoukává se

Poeet p?íspivku : 130
Registration date : 27. 09. 06

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 7:12 am

To je super! Sice me laka ta porota, ale asi budu spis soutezit! afro

EDIT: Takze jestli uz muzu, tak se hlasim! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Jakub
Admin+ ještě něco:D
Jakub

Poeet p?íspivku : 88
Registration date : 30. 09. 06

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 10:29 am

Tak ja sa hlásím do poroty i ked by som si rád zúčastnil ale ak je podmienkou,že porota nesmie pridat simku tak ok ! Teším sa na vaše krásne simky !
Návrat nahoru Goto down
kissprdelka
Kissprdelka
Kissprdelka
kissprdelka

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 16. 09. 06

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 11:42 am

Hlásím se jako soutěící....a může to být taky něco jako to miss world jako že může pocházet odkzudkoliv?
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 12:01 pm

Dobře Kubo tak 1, porota ano nesmí porota soutěžit na to jsem nějak zabudla Very Happy , Missky můžou pocházet úplně z jakých jiných zemích nemusí být jen z Česka
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

Poeet p?íspivku : 132
Registration date : 18. 11. 06

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 1:48 pm

Hlásím se jako soutěžící, jestli můžu! Laughing
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 1:56 pm

Samodřejmě že můžete všichni tak už vyvalte obrázky teším seee Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 1:58 pm

Uz muzeme prihazovat simky? Miss našeho fóra!! G423817
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 2:02 pm

Jasně Ann přihoď simku a k tomu popis odkuď je atd.. co jí baví.... Wink
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 2:04 pm

Super! Zitra vyrobim a hnedka dam! Hrozne me bavi simky vytvaret! Miss našeho fóra!! G423809
Návrat nahoru Goto down
Rozkoukává se
Rozkoukává se

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 2:41 pm

Annie napsal:
Super! Zitra vyrobim a hnedka dam! Hrozne me bavi simky vytvaret! Miss našeho fóra!! G423809

Áááááá, vidím, že bude sesterská konkurence...... Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 3:32 pm

Tak ještě k tomu úvody no tak nejmín tak jednu fotku nejvíc tam 5 fotek a ať se nám missky představí tak odkuď jsou , jak se jim tu v Praze líbí atd.. jen na vááss!
Návrat nahoru Goto down
kissprdelka
Kissprdelka
Kissprdelka
kissprdelka

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSat Nov 18, 2006 6:17 pm

Soutěžící číslo 1: Penelope Preston

Miss našeho fóra!! Snapshot126bd9d6d26bde7yf9

Ahoj! Jmenuju se Penelope ale přátelé mi říkají Penny nebo Pen. Je mi 19 let a pocházím z docela zazobané rodiny. S rodiči mám vztahy dobré, ale myslím, žee změna je život a tak bylo načase změnit životní prostředí. Proto jsem zde. V této malé ale útulné vesnici Podivín. Přijela jsem k vám z Řecka a to přímo z hlavního města Athén.

Miss našeho fóra!! Snapshot126bd9d6926bdfemr9

Mé tři nej jsou Baxtík, neboli můj italský chrtík Baxter, který je mou jedinou životní láskou a tak doufám že přežije 6.disciplínu, kde budu s jiným chlapem lol! ; další mé nej je zpěv a to v tak velké míře, že jsem dostala už mnoho lidí do cvokhausu. Vážně! Třeba moje teta se tam dostala na okamžik a to jenom proto že tvrdila, že lepší pěvky ně na světě není. Miss našeho fóra!! 14-07 no a to poslední nej je příroda. Je to moje nej místo a právě té v centru Athén moc nebylo. A když jsem se zaslechla o malé republičce, ve které se nachází přírodní rezervace Podivín, věděla jsem že jsem již našla svoje nové bydliště. albino

Miss našeho fóra!! Snapshot126bd9d6326be03cx4

Mé míry jsou 84-57-72. Někdy si připadám jako anorektička, ale nenechte se zmást. Jsem vysoká metr 76 a vážím 58 kilo což je podle mě dost. I když vzhledem k mé výšce i akorát. Má povaha je naprosto divná. Jsem určitě mírumilovná a upřímná, ale zato ztřeštěně šílená a hlavně až moc aktivní afro

Miss našeho fóra!! Snapshot126bd9d6726be04vx7

No a můj životní postoj? Jednoduchý. Život je pes a pes je nejlepší přítel člověka. Proto možná nesnáším sebevrahy! A hlavně chci ,,světový mír"!!! Miss našeho fóra!! G423802

A aby jste si nemysleli, že nedokážu 1 sekundu vydržet bez aktivity, tady máte důkaz který vám to vyvrátí. Dokážu být i hoooodně klidná když chci. Miss našeho fóra!! G423828

Miss našeho fóra!! Snapshot126bd9d6d26be08gj4
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 2:02 am

Tak ta je hezká, Princess! Fakt se ti moc povedla a skvělé povídáníčko! Miss našeho fóra!! G423801 lol!
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 2:39 am

JJ hezká , Ann to není Princess to je Kiss asi sis zpletla ten avatar taky si dist často pletu.
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 2:40 am

Jejda! Fakt, sorry!! lol!
Návrat nahoru Goto down
Rozkoukává se
Rozkoukává se

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 3:10 am

Kiss, je moc pěkná!
Návrat nahoru Goto down
kissprdelka
Kissprdelka
Kissprdelka
kissprdelka

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 3:12 am

V pohodě a díky za pochvaly lol!
Návrat nahoru Goto down
Rostěnka
Nováček
Nováček
Rostěnka

Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 19. 11. 06

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 4:54 am

Tak já hlásím že se hlásím....(nějak mě chytli soutěže) Miss našeho fóra!! Default5
Návrat nahoru Goto down
Rostěnka
Nováček
Nováček
Rostěnka

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 6:40 am

Trinitry Wraught

Vážení uživatelé,já sem Trinitry Wraught.Pocházím ze Spojených států,konkrétně z Nebrasky.No a proč tu sem??Ani sama nevím,možná mám jen chuť si zasoutěžit.Sice mám ráda velká průmyslová města,ale Praha mě očarovala.Ten orol ehm..orloj je obdivuhodný I love you
Miss našeho fóra!! Snapshot726c81a1326c898oh1
Trinitry....krásné Africké jméno.Maminka s tatínkem byli ošetřovatelé,a když jeli lovit africkou zvířenu do místní zapáchající ZOO tak mě tam počali.Už tomu bude 19 let co sem na světě.Po světě chodím s mírami 92-54-90

Strašně ráda se opaluji.Na opalování u moře pečlivě šetřím,zatím se opaluji jen u našeho rybníku Žabáku.
Miss našeho fóra!! Snapshot726c81a1126c8a0ms2

No tohle není vůbec zajímavá fotka.Tady slupuji z okének černou barvu kterou mi nastříkal nějaký učeň z autoopravny.Rodiče mi totiž koupili auto hipies,tak sem si ho radši nechala přestříkat.
Miss našeho fóra!! Snapshot726c81a1726c8c3hn4

Vídíte jak sem zabraná??Právě přemýšlím kam si necham vytetovat novou kérku.Jo,zamylovala sem si tetování.Ale nebojte mam i méně úchylné koníčky.Např.rychlá auta,hadi,bungie jumping atd.. cheers

A nakonec...
Miss našeho fóra!! Snapshot726c81a1526c8cdmj6

Miss našeho fóra!! Snapshot726c81a1d26c8cbfc1

nemusím vyhrát,stačí když se zůčastním,ale kdybych vyhrála tak budu pomáhat v boji proti leukemii!

P.S-Simku Trinitry věnuji tobě Trinitry,kamarádce která zemřela téměř před rokem na leukemii......

DODATEK:Tré je narozena ve hře Exclamation
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 9:35 am

Hezká simka taková do adrenalínových sportů s tou kamarádkou je mi líto Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

Poeet p?íspivku : 245
Registration date : 17. 09. 06

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 11:15 am

Rostěnka:jj je mi líto tze kamarádky je hezká
kissprdelka:je krásna alíbí se mi jak je na tý pláži cheers
Návrat nahoru Goto down
Rozkoukává se
Rozkoukává se

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeSun Nov 19, 2006 1:55 pm

Je mi moc líto, co se stalo tvé kamarádce, ale simkaje pěkná!
Návrat nahoru Goto down
Bublinka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Bublinka

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 09. 10. 06

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeMon Nov 20, 2006 4:17 am

Krásný simky...Péťo, můžu se ještě přihlásit do poroty? cyclops
Návrat nahoru Goto down
Rostěnka
Nováček
Nováček
Rostěnka

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitimeMon Nov 20, 2006 6:54 am

Děkuju,já vim že to neni nějaká extra krasavice,ale dala sem jí sem kvůli Trinitry sunny
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Miss našeho fóra!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Miss našeho fóra!!   Miss našeho fóra!! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Miss našeho fóra!!
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Sims 2 a vše kolem datadisků :: The sims2-ostatní :: Soutěže aneb jak něco vyhrát!!-
Přejdi na: