| Miss našeho fóra!! | |
|
+8Bublinka k.oallka Rostěnka Andullka kissprdelka Jakub .::Lizzie::. peettrraa 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
peettrraa Admin
Poeet p?íspivku : 534 Registration date : 14. 09. 06
| Předmět: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 5:14 am | |
| To mluví za vše Pravidla jsou taková neboli spíše kritéria: Pohlaví samodřejmě žena, může soutěžit pouze dospělá žena . Celkem se tu ukáže ve 6 kategoriích(to až později než se nám představí): 1)U moderátora(kde já ustanovým otázky a missky mi na ně budou odpovídat) 1)Ve večerní róbě 2)Jak se umí bavit 3)V plavkách 4)U fotografa(zadám požadované pohyby)! 5)Na dovolené 6)S milencem(každé dámě dáme jednoho muže co s ním udělají to se uvidí pokuď dámy mají přítele tohle je prosím jen úkol tak ať se nepoperou!) První úkol neboli úvod bude takový že se musíte představit např: Já se jmenuju Monika Müllerová a pocházím z Německa baví mě atd... A porotu budu potřebovat tak kdo se hlásí 3poroty beru!! Tohle ještě není takový úkol spíš takový úvod. Úkoly budu dávat sem na hlavní panel vždy vás na to upozorním! Cena:Už vím , nechte se překvapit!! Změněna pravidla dítě může mít!! 1.kolo!!A lidičky a je tu pan fešný krásný moderátor nebo moderátorka ta by tím pádem byla krásná že : Pravidla: Moderátor či moderátorka pokládá nějaké otázky. Missky se na ní snaží vtipně, hezky moudře odpovědět Vyžaduji jednu fotku na pohovoru: Moje představa je že budete mít jednu místnost tu načinčáte a bude tam sedět a pokládat otázky moderátor/ka a misska přitom bude sedět nebo povídat prostě foto z té situace! Otázky:1)Proč se chcete tak stát miss?? 2)Co si představíte pod jménem "moderátor"?? 3)Jaký máte vztah s muži?? 4)Co pokládáte za nejduležitější v životě?? 5)Máte nějaké svoje oblíbené hry na PC?? 6)Co si myslíte o anorexii?? 7)Jáké je vaše nejoblíbenější jídlo?? Ano, trošku zvláštní otázky já vím Hlavně vtipně, mile, a rozumné odpovědi přeju:D PorotaJá, Kuba a Bublinka
Naposledy upravil dne Mon Dec 11, 2006 8:31 am, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
.::Lizzie::. Rozkoukává se
Poeet p?íspivku : 130 Age : 30 Registration date : 27. 09. 06
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 7:12 am | |
| To je super! Sice me laka ta porota, ale asi budu spis soutezit! EDIT: Takze jestli uz muzu, tak se hlasim! | |
|
| |
Jakub Admin+ ještě něco:D
Poeet p?íspivku : 88 Age : 32 Registration date : 30. 09. 06
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 10:29 am | |
| Tak ja sa hlásím do poroty i ked by som si rád zúčastnil ale ak je podmienkou,že porota nesmie pridat simku tak ok ! Teším sa na vaše krásne simky ! | |
|
| |
kissprdelka Kissprdelka
Poeet p?íspivku : 45 Registration date : 16. 09. 06
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 11:42 am | |
| Hlásím se jako soutěící....a může to být taky něco jako to miss world jako že může pocházet odkzudkoliv? | |
|
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 12:01 pm | |
| Dobře Kubo tak 1, porota ano nesmí porota soutěžit na to jsem nějak zabudla , Missky můžou pocházet úplně z jakých jiných zemích nemusí být jen z Česka | |
|
| |
Andullka Rozkoukává se
Poeet p?íspivku : 132 Age : 30 Registration date : 18. 11. 06
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 1:48 pm | |
| Hlásím se jako soutěžící, jestli můžu! | |
|
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 1:56 pm | |
| Samodřejmě že můžete všichni tak už vyvalte obrázky teším seee | |
|
| |
Andullka Rozkoukává se
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 1:58 pm | |
| Uz muzeme prihazovat simky? | |
|
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 2:02 pm | |
| Jasně Ann přihoď simku a k tomu popis odkuď je atd.. co jí baví.... | |
|
| |
Andullka Rozkoukává se
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 2:04 pm | |
| Super! Zitra vyrobim a hnedka dam! Hrozne me bavi simky vytvaret! | |
|
| |
| |
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 3:32 pm | |
| Tak ještě k tomu úvody no tak nejmín tak jednu fotku nejvíc tam 5 fotek a ať se nám missky představí tak odkuď jsou , jak se jim tu v Praze líbí atd.. jen na vááss! | |
|
| |
kissprdelka Kissprdelka
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sat Nov 18, 2006 6:17 pm | |
| Soutěžící číslo 1: Penelope PrestonAhoj! Jmenuju se Penelope ale přátelé mi říkají Penny nebo Pen. Je mi 19 let a pocházím z docela zazobané rodiny. S rodiči mám vztahy dobré, ale myslím, žee změna je život a tak bylo načase změnit životní prostředí. Proto jsem zde. V této malé ale útulné vesnici Podivín. Přijela jsem k vám z Řecka a to přímo z hlavního města Athén. Mé tři nej jsou Baxtík, neboli můj italský chrtík Baxter, který je mou jedinou životní láskou a tak doufám že přežije 6.disciplínu, kde budu s jiným chlapem ; další mé nej je zpěv a to v tak velké míře, že jsem dostala už mnoho lidí do cvokhausu. Vážně! Třeba moje teta se tam dostala na okamžik a to jenom proto že tvrdila, že lepší pěvky ně na světě není. no a to poslední nej je příroda. Je to moje nej místo a právě té v centru Athén moc nebylo. A když jsem se zaslechla o malé republičce, ve které se nachází přírodní rezervace Podivín, věděla jsem že jsem již našla svoje nové bydliště. Mé míry jsou 84-57-72. Někdy si připadám jako anorektička, ale nenechte se zmást. Jsem vysoká metr 76 a vážím 58 kilo což je podle mě dost. I když vzhledem k mé výšce i akorát. Má povaha je naprosto divná. Jsem určitě mírumilovná a upřímná, ale zato ztřeštěně šílená a hlavně až moc aktivní No a můj životní postoj? Jednoduchý. Život je pes a pes je nejlepší přítel člověka. Proto možná nesnáším sebevrahy! A hlavně chci ,,světový mír"!!! A aby jste si nemysleli, že nedokážu 1 sekundu vydržet bez aktivity, tady máte důkaz který vám to vyvrátí. Dokážu být i hoooodně klidná když chci. | |
|
| |
Andullka Rozkoukává se
| |
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 2:39 am | |
| JJ hezká , Ann to není Princess to je Kiss asi sis zpletla ten avatar taky si dist často pletu. | |
|
| |
Andullka Rozkoukává se
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 2:40 am | |
| Jejda! Fakt, sorry!! | |
|
| |
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 3:10 am | |
| | |
|
| |
kissprdelka Kissprdelka
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 3:12 am | |
| V pohodě a díky za pochvaly | |
|
| |
Rostěnka Nováček
Poeet p?íspivku : 12 Age : 35 Registration date : 19. 11. 06
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 4:54 am | |
| Tak já hlásím že se hlásím....(nějak mě chytli soutěže) | |
|
| |
Rostěnka Nováček
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 6:40 am | |
| Trinitry WraughtVážení uživatelé,já sem Trinitry Wraught.Pocházím ze Spojených států,konkrétně z Nebrasky.No a proč tu sem??Ani sama nevím,možná mám jen chuť si zasoutěžit.Sice mám ráda velká průmyslová města,ale Praha mě očarovala.Ten orol ehm..orloj je obdivuhodný Trinitry....krásné Africké jméno.Maminka s tatínkem byli ošetřovatelé,a když jeli lovit africkou zvířenu do místní zapáchající ZOO tak mě tam počali.Už tomu bude 19 let co sem na světě.Po světě chodím s mírami 92-54-90 Strašně ráda se opaluji.Na opalování u moře pečlivě šetřím,zatím se opaluji jen u našeho rybníku Žabáku. No tohle není vůbec zajímavá fotka.Tady slupuji z okének černou barvu kterou mi nastříkal nějaký učeň z autoopravny.Rodiče mi totiž koupili auto hipies,tak sem si ho radši nechala přestříkat. Vídíte jak sem zabraná??Právě přemýšlím kam si necham vytetovat novou kérku.Jo,zamylovala sem si tetování.Ale nebojte mam i méně úchylné koníčky.Např.rychlá auta,hadi,bungie jumping atd.. A nakonec... nemusím vyhrát,stačí když se zůčastním,ale kdybych vyhrála tak budu pomáhat v boji proti leukemii! P.S-Simku Trinitry věnuji tobě Trinitry,kamarádce která zemřela téměř před rokem na leukemii......DODATEK:Tré je narozena ve hře | |
|
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 9:35 am | |
| Hezká simka taková do adrenalínových sportů s tou kamarádkou je mi líto | |
|
| |
k.oallka Mazák
Poeet p?íspivku : 245 Age : 35 Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 11:15 am | |
| Rostěnka:jj je mi líto tze kamarádky je hezká kissprdelka:je krásna alíbí se mi jak je na tý pláži | |
|
| |
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Sun Nov 19, 2006 1:55 pm | |
| Je mi moc líto, co se stalo tvé kamarádce, ale simkaje pěkná! | |
|
| |
Bublinka Rozkoukává se
Poeet p?íspivku : 70 Registration date : 09. 10. 06
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Mon Nov 20, 2006 4:17 am | |
| Krásný simky...Péťo, můžu se ještě přihlásit do poroty? | |
|
| |
Rostěnka Nováček
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! Mon Nov 20, 2006 6:54 am | |
| Děkuju,já vim že to neni nějaká extra krasavice,ale dala sem jí sem kvůli Trinitry | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Miss našeho fóra!! | |
| |
|
| |
| Miss našeho fóra!! | |
|