The Sims 2 a vše kolem datadisků
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 a vše kolem datadisků

Forum The Sims 2 a vše kolem datadisků ! Tá najlepšia zábava :)

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Platené stránky musia byt zničené

Goto down 
+16
henula
Rostěnka
kissprdelka
peettrraa
Princess
Myška
.::Lizzie::.
Agnes
Zimča
Monííík.T.
Angelka
Spirit
Bublinka
Micinka01
k.oallka
Jakub
20 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Jakub
Admin+ ještě něco:D
Jakub

Poeet p?íspivku : 88
Registration date : 30. 09. 06

Platené stránky musia byt zničené Empty
PříspěvekPředmět: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSun Nov 05, 2006 6:46 am

Kedže vidím ako všetci tužite po donate objektoch a je ,už rozbehnutá kampan prezrádzam link ,ktorý som sa snažil utajit a povedat len najbližším kamarátom ale rozhodol som sa tu je! Aby ste aj vy mali radost a nemuseli čakat kým vám niekto pošle to po čom tužite kedže na tejto stránke môžte stiahnut platené objekty zadarmo !!

http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/

Vždy ked pridaju niečo nové na download dajte vediet poprípade napíšem ja !Vela pekných downloadov praje Jakub Very Happy

Naposledy upravil dne Sun Nov 05, 2006 12:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

Poeet p?íspivku : 245
Registration date : 17. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSun Nov 05, 2006 11:32 am

som nepocho lol! pila
Návrat nahoru Goto down
Micinka01
Micka
Micka
Micinka01

Poeet p?íspivku : 111

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeMon Nov 06, 2006 4:21 am

Woooooow to je supiš!!!! Shocked Surprised cheers
koallka: no prostě je to stránka kam jsou uploadnuté placené downloady z různých stránek ale tady si je můžeš stáhnout zadara! rabbit
Návrat nahoru Goto down
Bublinka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Bublinka

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 09. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeMon Nov 06, 2006 4:35 am

Hurááááááááááááááááááááá
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeMon Nov 06, 2006 11:42 am

Micinka01 napsal:
Woooooow to je supiš!!!! Shocked Surprised cheers
koallka: no prostě je to stránka kam jsou uploadnuté placené downloady z různých stránek ale tady si je můžeš stáhnout zadara! rabbit
aha děkuji za vysvětlenáí....to je supr sice jsme na to ještě nekoukala ale určitě až budu mít čas tak jo.. study
Návrat nahoru Goto down
Spirit
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 26. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeMon Nov 06, 2006 11:56 am

To je fakt super. Seš frajer. Very Happy Platené stránky musia byt zničené Default2
Návrat nahoru Goto down
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

Poeet p?íspivku : 212
Registration date : 14. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeMon Nov 06, 2006 12:11 pm

Ale to je super!Myslím že se k tomu už většina vyjádřila za všechny,takže>> cheers
Návrat nahoru Goto down
http://www.angelka.wz.cz
Micinka01
Micka
Micka
Micinka01

Poeet p?íspivku : 111

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeMon Nov 06, 2006 1:08 pm

No, myslím že půjdu vyrabovat nějakou stránku Twisted Evil (peggy už jsem zmákla tak jdu na něco dalšího Twisted Evil )
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeTue Nov 07, 2006 1:08 am

Micinka01 napsal:
No, myslím že půjdu vyrabovat nějakou stránku Twisted Evil (peggy už jsem zmákla tak jdu na něco dalšího Twisted Evil )
Laughing Laughing chudat peggy ale treba 4Ever
Návrat nahoru Goto down
Monííík.T.
Nováček
Nováček
Monííík.T.

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeTue Nov 07, 2006 12:48 pm

suprovýýý
Návrat nahoru Goto down
http://moniiikovophorum.phorum.cz
Zimča
Nováček
Nováček
Zimča

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 13. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeWed Nov 08, 2006 1:12 pm

Nevím, jak vám, ale mě ten odkaz přestal fungovat... Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeThu Nov 09, 2006 1:10 am

ne mě funguje zkus to ještě jednou a nebo si ho dej do oblíbených a tam ho vždy budeš moci najít
Návrat nahoru Goto down
Agnes
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Agnes

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeThu Nov 09, 2006 10:50 am

Já jsem si toho všimla předevčírem na anitkamysteria.....
Ale dle ohlasů tak tuším, že to znalo už hodně lidí..ale děkuju Jakube Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Monííík.T.
Nováček
Nováček
Monííík.T.

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeFri Nov 10, 2006 6:41 am

mě ten odkaz už nefunguje pale pale pale
Návrat nahoru Goto down
http://moniiikovophorum.phorum.cz
Agnes
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Agnes

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeFri Nov 10, 2006 6:52 am

Monííík.T. napsal:
mě ten odkaz už nefunguje pale pale pale

Ale píšou, že jde jen o údržbu..snad scratch
Návrat nahoru Goto down
Rozkoukává se
Rozkoukává se

Poeet p?íspivku : 130
Registration date : 27. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSat Nov 11, 2006 2:31 am

Uz funguje!

Jo, a peggy ma nove vlasky, ale prozatim na stahnuti nejsou,az budou, dam vedet!

http://memberarea.peggysims2.net/Index.do
Návrat nahoru Goto down
Myška
Nováček
Nováček
Myška

Poeet p?íspivku : 50

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSat Nov 11, 2006 7:52 am

Tak lidičky...vypadá to,že se nám s prominutím rose nasrala... Laughing
Asi se ji mo nelíbí,když její placené downloady jsou volně ke stáhnutí.Nějak se o této stránce domákla a žádá některý lidičky,aby udali toho,kdo je dělá.A myslím,že to nenechá jen tak.Neříkám,že by se měli zrušit,ale myslím,že to rose nenchá jenom tak a že se to zachvilinku domákne i taková sussi.peggy apod...
Takže projistotu stahujte co nejrychleji a co nejvíc... Very Happy Wink
Návrat nahoru Goto down
Agnes
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Agnes

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSat Nov 11, 2006 8:34 am

Myška napsal:
Tak lidičky...vypadá to,že se nám s prominutím rose nasrala... Laughing
Asi se ji mo nelíbí,když její placené downloady jsou volně ke stáhnutí.Nějak se o této stránce domákla a žádá některý lidičky,aby udali toho,kdo je dělá.A myslím,že to nenechá jen tak.Neříkám,že by se měli zrušit,ale myslím,že to rose nenchá jenom tak a že se to zachvilinku domákne i taková sussi.peggy apod...
Takže projistotu stahujte co nejrychleji a co nejvíc... Very Happy Wink

To je vtipná výzva, taková od srdce Very Happy Laughing
Návrat nahoru Goto down
Princess
Naše Princess
Naše Princess
Princess

Poeet p?íspivku : 179

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSat Nov 11, 2006 11:58 am

No tak to je zlé...
Návrat nahoru Goto down
Myška
Nováček
Nováček
Myška

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSat Nov 11, 2006 2:02 pm

Jo,to je...Ale řekněte si,že zachvilku se to dozví další a další a budou čím dál tím víc naštvaní lidi a web zachvilku nebude... Sad
To by bylo vážně zklamání...takže jediné...STAHOVAT,STAHOVAT A STAHOVAT Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Princess
Naše Princess
Naše Princess
Princess

Poeet p?íspivku : 179

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSat Nov 11, 2006 2:06 pm

No, já nevím jestli se vyplatí stahovat úplně všechno, však víš, některé věci jsou opravdu o ničem...jako peggy, rose a tak jo...ale jinak tam jsou třeba donationy ze stránek, o kterých jsem neměla dosud tucha, že vůbec existujou.... Suspect
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSun Nov 12, 2006 1:33 am

a t je v p.....jen doufám že se to nezruší nemám tedka nák moc času neco stahovat ..eeee kdyžtak informuj víc až se něco dozvíš lol!
Návrat nahoru Goto down
Myška
Nováček
Nováček
Myška

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSun Nov 12, 2006 5:54 am

Budu informovat...A Princess má pravdu...ani já nemám potuchy o různých stránkách a nikdy nevíš,kam to vlastně vlezeš,protože se tam neukazují u některých obrázky a chceš se dozvědět co to je...teďka jsem vlezla na jednu a ehm....fakt tam bylo krásné oblečení apod. Laughing
Já stahuju radši z těch známějších. Very Happy
Nepotřebujeme přeci jen všechno...free věci jsou taky moc krásné Very Happy
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeSun Nov 12, 2006 7:18 am

jj jsou a stema obrázkama máš pravdu je to an dlouho zbytečne se to prodluzuje lol!
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Poeet p?íspivku : 534
Registration date : 14. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitimeMon Nov 13, 2006 1:20 pm

Tak to jsem si nevšimla, ale tohle jsem věděla,ale mílí zlatý co vám budu dávat za soutěže když budete všechno mít??
Návrat nahoru Goto down
https://peettrraa.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Platené stránky musia byt zničené   Platené stránky musia byt zničené Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Platené stránky musia byt zničené
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Sims 2 a vše kolem datadisků :: The sims2-ostatní :: Mody a downloady-
Přejdi na: