The Sims 2 a vše kolem datadisků
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 a vše kolem datadisků

Forum The Sims 2 a vše kolem datadisků ! Tá najlepšia zábava :)

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Pokeccc

Goto down 
+15
Jakub
Andullka
Agnes
Kateline
H4N5
Princess
Monííík.T.
Micinka01
Elizabeth
Medík
k.oallka
MEGARYSULA
Kami
Angelka
peettrraa
19 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Poeet p?íspivku : 534
Registration date : 14. 09. 06

Pokeccc - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeTue Dec 05, 2006 11:33 am

Jéé Angle já tě nepoznávám xD Moni já vím narozky no Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
https://peettrraa.forumczech.com
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

Poeet p?íspivku : 212

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeTue Dec 05, 2006 2:42 pm

Koukám že se tu máte dobře=DD
Návrat nahoru Goto down
http://www.angelka.wz.cz
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

Poeet p?íspivku : 245
Registration date : 17. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 24, 2006 1:23 am

Tak nevedela jsme kam to mám zaradit a tak to dávám sem...
Všem přeji hezké prožitý vánočních svátku hodne dárku a hlavne když je toho jídla až moc tak bez prejídání aby vám potom nebylo špatne Pokeccc - Stránka 6 G423822 Pokeccc - Stránka 6 G423824 Pokeccc - Stránka 6 G423836 Pokeccc - Stránka 6 G423825
A když sníh tak pro všechny........rendeer
A když dárky tak pro všechny Pokeccc - Stránka 6 G423819
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

Poeet p?íspivku : 132
Registration date : 18. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 24, 2006 1:31 am

Dekujem! Very Happy Very Happy

No, nasi se segrou vcera kolem 20:00 sháneli strom..... Laughing
Návrat nahoru Goto down
Jakub
Admin+ ještě něco:D
Jakub

Poeet p?íspivku : 88
Registration date : 30. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 24, 2006 1:54 am

Pokeccc - Stránka 6 D10

Prajem všetkým aby prežili Štastné Vianoce v kruhu rodiny , aby dostali to ,čo si priali ! Takisto prajem uspešný Nový rok 2007 ,aby ste boli všetci spolu,mali dostatok jedla,štastia,zdravia a samozrejme financií a lásky !
Ešte ak by som mohol mojím velký prianím je aby aj na Nový rok sme sa tu takto stretávali a tvorili skvelu komunitu v ktorej som našiel vela kamarátov ,či skvelých a ochotných ludí !! Very Happy

PF 2007
Návrat nahoru Goto down
.::Lizzie::.
Rozkoukává se
Rozkoukává se

Poeet p?íspivku : 130
Registration date : 27. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 24, 2006 2:14 am

Petruško, Kubčo, Princess, a vůbec všichni na tomto skvělém fóru-přeju Vám nádherné prožití svátků, ať každý večer najde pod stromečkem to, co chce, zkrátka, Veselé Vánoce!

Pokeccc - Stránka 6 G423824
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 24, 2006 6:16 am

Tak lidičky já Vám přeju úplně všem abyste ty svátky prožili ve zdravím, klidu a pokoji:) Pokeccc - Stránka 6 Kissinsnowmen..........prostě abyste se měli všichni moc hezky......Pokeccc - Stránka 6 Blkchristmas1515(jinej pixík jsem nenašla ).............
Fakt krásný svátkyy Smile všem i mým milovaným... hezký Nový rok , hodně dárků, spokojenosti......Pokeccc - Stránka 6 013
Návrat nahoru Goto down
Monííík.T.
Nováček
Nováček
Monííík.T.

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 24, 2006 7:15 am

Krasne vanoce, bohateho Dedu Klause a Santu Mraze. Je cas zabalit kapry, upect darky a zabit vanocku. Hlavne to v tom shonu nepoplet! Vesele Vanoce Vám přeje Monííík.T..
Návrat nahoru Goto down
http://moniiikovophorum.phorum.cz
lucy_lp
Nováček
Nováček
lucy_lp

Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 04. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 24, 2006 8:52 am

No ja neviem,co by som vam k tomu popriala ja.Hlavne aby ste prezili tento den v pokoji a v pohode v kruhu svojich najblizsich a aby vas nic v tento den netrapilo a nezatazovalo.Aby ste pod vianocnym stromcekom nasli to,po com najviac tuzite a aby ste obdarovali aj svojich najmilsich a tak spolu krasne oslavili Vianoce. santa
Stastne a vesele vam vsetkym praje Lucy
Pokeccc - Stránka 6 Christmas03_big
Pokeccc - Stránka 6 Presents-tree
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 3:55 am

Tak jake byly Vánoce? Spokojení? santa
Návrat nahoru Goto down
Rozkoukává se
Rozkoukává se

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 5:31 am

Ja teda jo, dostala jsem mp3, kterou jsem docela dost chtela. Co vy?
Návrat nahoru Goto down
Jakub
Jakub

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 6:43 am

Heh ja so mtiež dostal mp3 síce som nan dlho čakal ale oplatilo sa pretože je skvelý ale cena pale Very Happy A však čo môj otec je fakt good ježiško Laughing No a však ja maniak na oblečenie samozrejme koopu handier ,ktoré neviem kedy na seba stihnem dat dalej kozmetiku no teda dva parfumi,sprchové gély a také však viete ,update počítača a ešte peniaze ale tie darujem kamarátovi ,korý pracuje v utulku aby kupil zvieratkám aspon niečo na tie Vianoce !!
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 11:14 am

No, ja jsem dostala taky mp3:
http://www.123mp3.cz/d/sony-nw-e003f-v/

P.S. Kubo, jaky mas ty? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Monííík.T.
Nováček
Nováček
Monííík.T.

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 12:03 pm

Návrat nahoru Goto down
http://moniiikovophorum.phorum.cz
Jakub
Jakub

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 12:59 pm

Oboje mp3 Pokeccc - Stránka 6 Default2 Fakt krásne no ja nemám foto ale moje mp3 je podobné ako i-pod len to moje má menšiu pamät king
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 1:28 pm

Tak já můj hlavní dárek skateboard, na jaře budou botky Adio....., pak nějaký hry na nintendo,monopoly, make-up, hadérky , gumičky atd.. knížky Very Happy nejlepší Ježíšek sunny
Návrat nahoru Goto down
Rozkoukává se
Rozkoukává se

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 1:46 pm

Dobrý, ja to samé jako moje sestřička....
Návrat nahoru Goto down
kissprdelka
Kissprdelka
Kissprdelka
kissprdelka

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 16. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 25, 2006 1:53 pm

Tož jako já dostala LCD monitor (plocháč, kdyby někdo nevěděl) potom skejťácký triko za litr z BidoLida, dále hrneček s bonbónama a plyšáčkem , tepláky který si nikdy neobleču lol! , svícen kterej už nikdy neuvidímbo mi ho zabavila mamča, nádherný zelený rukavice (moje barvička) přívěšek na mobil, kožešinový ozdobný límec ke společenským šatům do tanečních, zlatý flitrový pásek, deodorant kterej už je skoro teď práznej protže nádherně voní pig , peníze a ještě mýdlo Very Happy prostě super vánoce Pokeccc - Stránka 6 G423816
Návrat nahoru Goto down
lucy_lp
Nováček
Nováček
lucy_lp

Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 04. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeTue Dec 26, 2006 7:24 am

Monííík.T. napsal:
Very Happy Very Happy Very Happy
http://www.123mp3.cz/d/sandisk-sansa-e250-2gb/
Aj ja maaaaam Razz Take iste
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

Poeet p?íspivku : 245
Registration date : 17. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 31, 2006 2:43 pm

Hezký Nový rok-hoden stesti,zdravi a lasky v novem roce Pokeccc - Stránka 6 G423816 Pokeccc - Stránka 6 G423817 Pokeccc - Stránka 6 G423827 :krapekštěstí: Pokeccc - Stránka 6 G423826 Pokeccc - Stránka 6 G423850
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jan 28, 2007 6:39 am

Caute lidi! Jak se mate?
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jan 28, 2007 3:19 pm

Taky jsem maličko chtěla aby se tu to hýbalo mno docela to jde.. dneska mi bylo nějak špatně... a vidím na seznamu že Karel Svoboda zemřel.. Sad
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jan 29, 2007 3:17 am

Jo, taky jsem si toho vsimla.... Je to magor! Udelat tote manzelce na truc!! Predtim jim zemrela dcera na leukemii a ted toto! Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
Andullka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Andullka

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jan 29, 2007 3:18 am

To jste lidi vsichni nemocni nebo co tu delate? lol!
Návrat nahoru Goto down
Rozkoukává se
Rozkoukává se

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jan 29, 2007 2:30 pm

Annie: Edituj!
Svobodovi asi doslo, ze uz je docela stary dedek a ze az jeho syn bude dospeli, on uz tu mozna nebude, kadopadne to ale nevidim jako duvod k sebevrazde. Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Pokeccc   Pokeccc - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Pokeccc
Strana 6 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Sims 2 a vše kolem datadisků :: Ostatní :: Off topic diskuse neboli pokec nadevše!!-
Přejdi na: