The Sims 2 a vše kolem datadisků
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 a vše kolem datadisků

Forum The Sims 2 a vše kolem datadisků ! Tá najlepšia zábava :)

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Jaké zvířata si vytvoříte?

Goto down 
+5
Elizabeth
Kami
Medík
Angelka
peettrraa
9 posters
AutorZpráva
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Poeet p?íspivku : 534
Registration date : 14. 09. 06

Jaké zvířata si vytvoříte? Empty
PříspěvekPředmět: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 7:18 am

Tak já si vytvořím jednoho mutanta, kokra, jezevčíka labradora Very Happy
Návrat nahoru Goto down
https://peettrraa.forumczech.com
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

Poeet p?íspivku : 212

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 7:20 am

A já hned pudla protože mám jednoho doma lol!
Návrat nahoru Goto down
http://www.angelka.wz.cz
Medík
Medík
Medík
Medík

Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 21. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 7:31 am

škoda že tam nebude yorkšír Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad jinak já si pořídím.. takového toho menšího.. hnědo bílého pejska... Smile
Návrat nahoru Goto down
Kami
Kamča
Kamča
Kami

Poeet p?íspivku : 67
Registration date : 17. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 10:24 am

no já asi dlouhosrstou čivavu....teda jestli tam bude lol! potom nějaké další malinké psy, samozřejmě i velké a střední, ale jako první asi nějakou kočičkuuuuuuu Jaké zvířata si vytvoříte? Default5 Jaké zvířata si vytvoříte? G423802 Jaké zvířata si vytvoříte? G423802 asi podobné těm mojim dvěma rošťákům Jaké zvířata si vytvoříte? G423806 Jaké zvířata si vytvoříte? G423802
Návrat nahoru Goto down
http://www.anabelle.ic.cz
Elizabeth
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Elizabeth

Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 23. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 10:32 am

Já udělám jednu ženskou a ta bude chovat kočky a pak bud emít vnučku a tam bud emít morče a její rodiče pejsky Twisted Evil
Udělám si labradora! cheers cheers
Návrat nahoru Goto down
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 10:34 am

U mě je jasno od té doby bude mít každá rodinna alespoń 1 zvířátko,nepočítám rybyčky cat
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Nováček
Nováček
Hellohello

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 20. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 10:37 am

Já dělám první zvíře boxera, protože mám jednoho doma Smile
pak bude následovat dalmatin, labrador, pak asi něco menšího. Takže jako první pes..
Samozřejmě kočky taky Very Happy chtěla bych zkusit siamskou, pak ještě takovou tu šedomodrou kočku, nevím, jak se ten druh jmenuje
A jasně že taky papoušky a morčata, a rycky jsou samozřejmostí Very Happy
se hrozně těším. Už jenom necelé 4 týdny
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

Poeet p?íspivku : 245

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 11:41 am

já si udělám čičnkua zaltýho t¨retrývka... Razz už se těším Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Bublinka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Bublinka

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 09. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeSun Oct 15, 2006 5:06 am

Já zkusím čivavu..teda pokud to pude...
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeSun Oct 15, 2006 11:06 am

Bublinka napsal:
podle mě čivava tam nejde...sem četla jeden článek a bohužel už nevím kde že budou jen ty základní. Mad
Návrat nahoru Goto down
Bublinka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Bublinka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Oct 16, 2006 6:04 am

k.oallka napsal:
Bublinka napsal:
podle mě čivava tam nejde...sem četla jeden článek a bohužel už nevím kde že budou jen ty základní. Mad

Každopádně si koupím morčátko... Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Oct 16, 2006 6:28 am

Psí plemena mě velmi zklamali už jsem viděla přílohu všech plemen které tam budou,čivava a další známí psi tam nejsou,místo toho jsou tam kříženci jako čau čau labrador a pudlolabrador,kteří ani neexistují,vážně jsem z nich zklamaná Sad Mad
Návrat nahoru Goto down
Bublinka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Bublinka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Oct 16, 2006 9:15 am

Angelka napsal:
Psí plemena mě velmi zklamali už jsem viděla přílohu všech plemen které tam budou,čivava a další známí psi tam nejsou,místo toho jsou tam kříženci jako čau čau labrador a pudlolabrador,kteří ani neexistují,vážně jsem z nich zklamaná Sad Mad

tak to mě taky zklamali...ale snad to bude fajn...
Návrat nahoru Goto down
Hellohello
Nováček
Nováček
Hellohello

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 20. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Oct 16, 2006 11:12 am

Ale neztácejte naději, třeba ji někdo šikovný vytvoří a půjde dělat i čivava Smile
Návrat nahoru Goto down
Elizabeth
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Elizabeth

Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 23. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Oct 16, 2006 11:20 am

Já si udělám labradora, páč ho máme doma Laughing Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Kami
Kamča
Kamča
Kami

Poeet p?íspivku : 67

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Oct 16, 2006 11:23 am

no ale plemen koček je tam dost, což jsem ráda Laughing lol! ale asi polovinu těch plemen psů ani neznám Jaké zvířata si vytvoříte? 27879 lol! ale podle mně čivava tam půjde udělat Smile jsem někde viděla úplné malinkatého pejska, a trošičku byl jak krátkosrstá čivava, ale už nevím kde rabbit cat cherry albino
no a jinak si udělám nějakou kočku (kočky...asi britky Very Happy ) a potom nějaké menší pejskyyyyyyy Exclamation cyclops
Návrat nahoru Goto down
http://www.anabelle.ic.cz
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeMon Oct 16, 2006 11:33 am

jj nakonec můžem být rádi že z původních 15 druhů koček udělali 30 a z původních 30 drůhů psů 51(ale stejně se mi nelíbí že tam dali jakési křížence kteří ani neexistují) Smile
Návrat nahoru Goto down
Agnes
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Agnes

Registration date : 13. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeTue Oct 17, 2006 8:29 am

Myslíte, že půjdou nějak vyrábět a stahovat různé druhy koček (nebo i psů) jako jdou stahovat třeba vlasy?
Návrat nahoru Goto down
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeTue Oct 17, 2006 8:35 am

Určitě jo,to je na 100% jistý Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Bublinka
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Bublinka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeWed Oct 18, 2006 6:52 am

Tak čivava tam bude, tak si jí určitě udělám...sláva...neví někdo ještě o jorkšírkovi?
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeWed Oct 18, 2006 8:19 am

Bublinka napsal:
Tak čivava tam bude, tak si jí určitě udělám...sláva...neví někdo ještě o jorkšírkovi?
na fotkách myslím byl Exclamation Question
Návrat nahoru Goto down
Agnes
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Agnes

Registration date : 13. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitimeThu Oct 19, 2006 11:05 am

Angelka napsal:
Určitě jo,to je na 100% jistý Very Happy
Alespoň, že tak Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jaké zvířata si vytvoříte?   Jaké zvířata si vytvoříte? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jaké zvířata si vytvoříte?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Sims 2 a vše kolem datadisků :: Datadisky!! :: The Sims 2 Pets!-
Přejdi na: