The Sims 2 a vše kolem datadisků
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 a vše kolem datadisků

Forum The Sims 2 a vše kolem datadisků ! Tá najlepšia zábava :)

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P

Goto down 
+7
Monííík.T.
H4N5
peettrraa
kissprdelka
Medík
Angelka
Micinka01
11 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Micinka01
Micka
Micka
Micinka01

Poeet p?íspivku : 111
Registration date : 17. 09. 06

Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Empty
PříspěvekPředmět: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 3:49 am

Taky tak jako já žerete piráty? (nebo teda hlavně Johnyho) Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423839 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423801
Návrat nahoru Goto down
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

Poeet p?íspivku : 212
Registration date : 14. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 3:54 am

jj,jsou good Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.angelka.wz.cz
Medík
Medík
Medík
Medík

Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 21. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 3:55 am

jo já žeru johnnyho, ale jen v pirátech.. kde je klásně namalovanej lol! Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423801 ale jinak ne Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423815
Návrat nahoru Goto down
kissprdelka
Kissprdelka
Kissprdelka
kissprdelka

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 16. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 5:12 am

No musím přiznat že jsem nikdy nebyla do žádné hvězdy tak zabouchlá jako do johnyho.......protože v pirátech mě fakt okouzlil a já ho zbožňuju Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423814 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423835 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423834 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423857
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Poeet p?íspivku : 534

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 5:13 am

kissprdelka napsal:
No musím přiznat že jsem nikdy nebyla do žádné hvězdy tak zabouchlá jako do johnyho.......protože v pirátech mě fakt okouzlil a já ho zbožňuju Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423814 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423835 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423834 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423857

Přesněěěěě
Návrat nahoru Goto down
https://peettrraa.forumczech.com
kissprdelka
Kissprdelka
Kissprdelka
kissprdelka

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 16. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 5:15 am

peettrraa napsal:
kissprdelka napsal:

Přesněěěěě

škoda že už je ženatej a má 2 děti Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423808 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423818
Návrat nahoru Goto down
H4N5
Ďábel
Ďábel
H4N5

Poeet p?íspivku : 81
Registration date : 18. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 9:15 am

ani jedno me nejak nezajima afro Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

Poeet p?íspivku : 212

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 10:00 am

H4N5 napsal:

Tak to je mi jasný že nebudeš Johnymu vyznávat lásku Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Default5
Návrat nahoru Goto down
http://www.angelka.wz.cz
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 10:04 am

Angelka napsal:
H4N5 napsal:

Tak to je mi jasný že nebudeš Johnymu vyznávat lásku Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Default5

Ale co ty víš? lol!
Návrat nahoru Goto down
H4N5
Ďábel
Ďábel
H4N5

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 10:49 am

peettrraa napsal:
Angelka napsal:
H4N5 napsal:

Ale co ty víš? lol!
je ji to jasny dobre Wink takze tady nic nezkousej geek Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Monííík.T.
Nováček
Nováček
Monííík.T.

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 6:17 am

Johny je good ale orlando stojí za...
Návrat nahoru Goto down
http://moniiikovophorum.phorum.cz
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 6:47 am

Monííík.T. napsal:

Orlando vypadá jak šašek atd jsou další rádoby hvězdy které nesnáším: Orlando, Baroš, Nedvěd, Becham+jeho žena(nemím jak se to píše snad ho tím nurazím), fotbalisty nesnáším teda kromě jednoho brankáře Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802
Návrat nahoru Goto down
Elizabeth
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Elizabeth

Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 23. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 10:35 am

Já piráty upe nesnášim. Dvojka je good, ale jednička nic moc. Mno a co se týče lásky k hercům... sice jsem puberťačka, ale asi jsem prostě jiná. Nechápu, jak někdo může bejt zamilovanej do herce lol!
Návrat nahoru Goto down
Monííík.T.
Nováček
Nováček
Monííík.T.

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 11:38 am

peettrraa napsal:
Monííík.T. napsal:

Orlando vypadá jak šašek atd jsou další rádoby hvězdy které nesnáším: Orlando, Baroš, Nedvěd, Becham+jeho žena(nemím jak se to píše snad ho tím nurazím), fotbalisty nesnáším teda kromě jednoho brankáře Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802
hele na petra mi nešahej...doufám že nemyslíš čecha???já sem do něj upe zabouchnutá a danki ti to může dokázat geek
Návrat nahoru Goto down
k.oallka
Mazák
Mazák
k.oallka

Poeet p?íspivku : 245
Registration date : 17. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 11:44 am

johnny?asi takhle: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423836 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423835 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423857 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423815 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423839 Razz
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:06 pm

Péťa ten je mej. Čech Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423818 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423834 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423835 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423857
Návrat nahoru Goto down
Monííík.T.
Nováček
Nováček
Monííík.T.

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:25 pm

peettrraa napsal:
Péťa ten je mej. Čech Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423818 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423834 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423835 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423857
HELEEEEEEEEEE A NA TOMHLE FOŘE KONČÍM PÉTA JE JEN MŮJ JASNÝ??? lol! lol! lol! Razz Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:28 pm

Monííík.T. napsal:
peettrraa napsal:
HELEEEEEEEEEE A NA TOMHLE FOŘE KONČÍM PÉTA JE JEN MŮJ JASNÝ??? lol! lol! lol! Razz Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423802 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803 Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423803
Máme smůlu už je ženatej Crying or Very sad
Ale stejně nějak nevěřím na tu platonickou lásku lol!
Že byy Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P G423835
Návrat nahoru Goto down
H4N5
Ďábel
Ďábel
H4N5

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:29 pm

no coment.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
Elizabeth
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Elizabeth

Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 23. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:31 pm

H4N5 napsal:
Doufám, že to vnímáš stejně jako já Rolling Eyes Rolling Eyes
Platonická láska je na dvě věci... vlastně úplně na nic! Jak můžete bejt zamilovaný do člověka, kterýho téměř neznáte? Vlastně vůbec... Rolling Eyes
Nic bych neřekla, kdyby se vám líbil, ale tohle?! Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:31 pm

H4N5 napsal:

A ty myslíš jen na basket Basketball

Já taky nejsem do něj zabouchnutá jen se mi líbí to je vše
Návrat nahoru Goto down
H4N5
Ďábel
Ďábel
H4N5

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:33 pm

peettrraa napsal:
H4N5 napsal:

ne nemyslim...navic hraju zavodne volejbal Wink...ale cist toto ....je to absolutne nezazivny... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:36 pm

H4N5 napsal:
peettrraa napsal:
H4N5 napsal:

ne nemyslim...navic hraju zavodne volejbal Wink...ale cist toto ....je to absolutne nezazivny... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Tak si v Ot založ "Auta,motorky a formule a co vy na to?"
Návrat nahoru Goto down
H4N5
Ďábel
Ďábel
H4N5

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:37 pm

peettrraa napsal:
H4N5 napsal:
peettrraa napsal:
H4N5 napsal:

Tak si v Ot založ "Auta,motorky a formule a co vy na to?"

nechci..nepotrebuju...ale je to tema o piratech a keca se tu o čechovi atd... Rolling Eyes Rolling Eyes .. MALINKEJ OT... lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitimeMon Sep 25, 2006 12:39 pm

Takže Piráti z Karibiku viděla jsem 1 a 2(tak na půl)
1 dávali na nově špatně namluvený spíš to bylo namluvený opravdu na h...
2 Půl oka nemůže hodnotit
Jinak jedničku už jsem viděla dřív a líbila se mi Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P   Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Piráti z Karibiku aneb vyznejte Johnymu lásku :P
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Sims 2 a vše kolem datadisků :: Ostatní :: Filmy nebo seriály!-
Přejdi na: