| Moje kamarádka Florence Delarosa | |
|
+7Princess MEGARYSULA Spirit k.oallka peettrraa Scorpio Elizabeth 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Elizabeth Rozkoukává se
Poeet p?íspivku : 119 Age : 30 Localisation : SVATEJ LIBEREC Registration date : 23. 09. 06
| Předmět: Moje kamarádka Florence Delarosa Sat Sep 23, 2006 11:00 am | |
| Moje kamarádka Florence Delarosa - úvodAhoj, mé Jméno je Samantha Vatersová a jsem nejlepší kamarádka Florence. Nebo spíše byla jsem... ale uvedu to na pravou míru, hezky popořádku! Tak toto jsem byla já, začínající podnikatelka a nová obyvatelka Modřan. Florence na tom byla podobně. Začínala podnik a byla úplně bez přátel. Když jednou šla nakupovat procházela kolem mého domu, já jsem tam prodávala oblečení. Florence nikdy nebyla na módu, ale rozhodla se, že se ke mě koukne a třeba si něco koupí. Hned mi padla do oka jako staromódní žena co nemá vkus. Opravdu, její oblečení bylo strašné. A práv ěproto jsem se s ní dala do řeči, chtěla jsem jí pomoct. Florence sice nedala na mé rady, ale kamarádky se z nás tehdy staly. Říkali jsme si vše... a život byl krásný. Jednoho dne se to však změnilo. On mě podvedl. Ano ten simpatický muž, kterého jsem považovala za nejlepšího chlapa a proto jsem si ho také vzala. Na svadbě jsem měla krásné rudé šaty... a byla jsem tak šťastná, konečně mám manžela... Ale on mě zradil! Hned po svatební noci jsem ho našla s jinou... s Florence! Prý to spolu táhli už dost dlouho, ale mě prej miloval. Haha, prej se chtěl s Florence rozejít a být se mnou. To mu tak věřím! Hajz, zradil mě hned po svatbě! A tak jsem udělala to jediné, co jsem mohla. Už se ozvala jen ráda a On, můj muž Karl mě našel mrtvou. A tím vše zkončilo, teď jsem tady, v nebi... a dění mé "kamarádky" pozoruji zhůry. Řeknu Vám o všem a slibuju, že poprosím nadlické mocnosti ať se jí pomstí. A Karlovi taky... nechápu, proč furt nosí svatební prsten. Ať na mě zapomene! Já Samantha se ještě vrátím zpět na zem a pak se budou dít věci! Zatím jen úvod. Hehe, líbí? Pro nechápalky, příběh píšu já, jakožto Samantha
Naposledy upravil dne Sat Sep 23, 2006 11:07 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Scorpio
Poeet p?íspivku : 1 Age : 33 Localisation : Brandejs Hills Registration date : 23. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Sat Sep 23, 2006 11:05 am | |
| Jo, dobrý, ale zdá se mi že píšeš moc rychle a máš tam z toho moc chyb... | |
|
| |
Elizabeth Rozkoukává se
Poeet p?íspivku : 119 Age : 30 Localisation : SVATEJ LIBEREC Registration date : 23. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Sat Sep 23, 2006 11:06 am | |
| - Scorpio napsal:
- Jo, dobrý, ale zdá se mi že píšeš moc rychle a máš tam z toho moc chyb...
Je to jen úvod, tedy takové první povídání. To ještě není samotný příběh... | |
|
| |
peettrraa Admin
Poeet p?íspivku : 534 Registration date : 14. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Sat Sep 23, 2006 11:08 am | |
| Hezké jsem ráda že tu jsou příběhyyy Edit Maličko mi vadí Samantha vypadá a jmenuje se stejně jao ta moje z mého příběhu | |
|
| |
k.oallka Mazák
Poeet p?íspivku : 245 Age : 35 Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Sat Sep 23, 2006 12:42 pm | |
| je to hezké,ale není to moc propracované | |
|
| |
Elizabeth Rozkoukává se
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Sun Sep 24, 2006 8:43 am | |
| - k.oallka napsal:
- je to hezké,ale není to moc propracované
Jak jako propracované? | |
|
| |
k.oallka Mazák
Poeet p?íspivku : 245 Age : 35 Registration date : 17. 09. 06
| |
| |
Spirit Nováček
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 26. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Sep 27, 2006 1:45 pm | |
| Tady asi někdo koukal na Zoufalý manželky | |
|
| |
MEGARYSULA Náš moderátor Megy
Poeet p?íspivku : 18 Age : 32 Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Thu Sep 28, 2006 10:43 am | |
| Jo je to inspirované manželkama... ale je to super! Zatím se mi to líbí... | |
|
| |
Spirit Nováček
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 26. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Fri Sep 29, 2006 12:52 am | |
| To mně taky. Inspirace musí bejt | |
|
| |
Princess Naše Princess
Poeet p?íspivku : 179 Age : 35 Localisation : Wisteria Lane Registration date : 17. 09. 06
| |
| |
Elizabeth Rozkoukává se
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Fri Sep 29, 2006 12:12 pm | |
| Díky. No, nějak nemám nápad, ale na první část dílu už mám nafoceno. Tak asi zítra bude... ale je to takový bez děje | |
|
| |
Kateline Nováček
Poeet p?íspivku : 39 Age : 30 Registration date : 18. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Mon Oct 02, 2006 10:17 am | |
| No,to s tím nebem mi připomíná manželky z primy.. | |
|
| |
Elizabeth Rozkoukává se
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 11:15 am | |
| 1.díl- Florence útočíJe to už asi měsíc po mé smrti a tak i mé jméno upadlo v zapomění. Garrett se od té doby ještě párkát s Florence sešel, ale ta o něj už asi neměla zájem. Poslední dny hodně zapracovala na své image. Musím přiznat, že jí to sluší... ale proč dřív chodila oblíkaná tak staře a teď se tolik vymódila? To mi nějak nejde do hlavy žeby přítel? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *V pondělí okolo osmé hodiny večerní Florence opět zavírala své skromné květinářství, když v tom se tam nachomítl nějaký mladík. No, mladík... vypadal tak o pět let starší než Florence, bylo mu asi tak třicet tři. Florence rychle dozavřela podnik a pak "odtáhla" muže za roh. A právě tam se dali do řeči: ,,Ahoj" pozdravila Florence tím nejmilejším hláskem ,,Ahoj, Flori" ,,Co mi neseš za zprávy?" ,,Nic, přišel jsem tě navštívit... dlouho jsem tu nebyl." ,,No to teda" Florencin andělský hlásek se změnil v ďábelský ,,Víš vůbec o tom, že se Samantha zabila? Hm?" ,,Vím" řekl s ledovím klidem muž ,,... a vím, že za to můžeš ty!" ,,Já?!" ,,Ano... netaj to! Ty a její manžel... všechno vím" ,,Vůbec nevím, o čem mluvíš" zalhala ,,Hele! Na tohle já nejsem. Myslel jsem, že mě miluješ... ale nejdřív jsi mě podvedla a teď..." změříl si Florence od hlavy až k patě ,, Teď se ještě oblíkneš jak nějaká k...! Já tě měl rád takovou, jaká jsi byla... ty už nejsi ta milá tichá Florence, ty jsi mrcha!" ,,Ale notak, Joshi!" Florence na něj hodila svůj okouzlující pohled a pak už si jen jedo hlavu přitáhla blíže s sobě... a... následoval polibek. Ze začátku se mladík, tedy Josh bránil, ale pak se poddal a přinejmenšim 3 minuty se líbali. Po tomto aktu Josh beze-slova odešel. Florence ani nemrkla a bez váhání zalezla do domu, tam douklidila bordel po návštěvnících květináštství. A pak šla na kutě... Zdáli se jí asi opravdu sladké sny... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Duhý den nezačínal stejně, jako ostatní úterky. Hned, co Florence vstala naparádila se a pak si zavolala odvoz do města. Jela na důležitou schůzku. Ve městě se sešla s jakousi mladší dámou a hned se dali do řeči, mluvili ovšem tak tiše, že to ani mé ucho nezaslechlo. Celý rozhovor pak ukončila Florence se slovy: ,,Ty zmije! Jen počkej, neviděli jsme se naposledy". Úplně nakonec jí vychrstla limonádu do obličeje a odešla... (omlouvám se, že je to krátké) | |
|
| |
Princess Naše Princess
Poeet p?íspivku : 179 Age : 35 Localisation : Wisteria Lane Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 11:30 am | |
| hm...celkem pěkny, ale nespisovná slova typu "bordel" mi tam opravdu (a určitě nejen mě) vadí..... | |
|
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 11:40 am | |
| To slovo mi taky vadí. A někdy ty chyby nevím proč poučuješ jiné . Ale trošku mi vadí že je to ta napodobenina "Zoufalých manželek" | |
|
| |
Elizabeth Rozkoukává se
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 11:49 am | |
| Ano, používám různá lidová slova. To Vá mto tak vadí? Jestli jo můžu teda psát jako na slohu. Mimochodem, Peti, ty mi tady radši ani nemluv o chybách, nebo se zaměřím na ty tvé Napodobenina zoufalých manželek. Teď jsi mě dooost pobavila!
Naposledy upravil dne Wed Oct 04, 2006 11:55 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Princess Naše Princess
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 11:54 am | |
| - Elizabeth napsal:
- Ano, používám různý lidová slova.
Ano vadí. Tato slova totiž nejsou lidová, ale nespisovná, a mluví jimi jenom určitá vrstva lidí...... A kazíš si tím příběh. Jo a s těmi manželkami ma Petra pravdu..... No, ale co, nechcu se hádat | |
|
| |
Elizabeth Rozkoukává se
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 11:58 am | |
| Jéj. Tak já příště napíšu "nepořádek", aby byly madam spokojené! A v čem ti to připomíná manželky? Krom toho, že to vyprávý zesnulá kamarádka to nemá žádnou podobnost. | |
|
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 12:07 pm | |
| Já jen říkám co si mi taky říkala. Tak když aspoň poučuješ tak doufám, že to budeš umět líp. A ten tvůj příběh mi nepřipadá jako vlastní příběh jen mi to připadá trochu okopírovaný z televize(aspoň to tak vypadá) a to podle mě není moc příběh. | |
|
| |
Elizabeth Rozkoukává se
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 12:13 pm | |
| Docela dost se bavim Okopírovaný z televize? Haha. A z čeho, proboha? Neni to příběh jo? Hmm... tvůj názor. Přijdeš mi jako jedna učitelka. Ta mě taky nemá ráda, protože jsem jí jednou upozornila na chybu, díky které se ztrapnila. | |
|
| |
peettrraa Admin
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 12:19 pm | |
| Já se nechci hádat. Já ti jen říkám mě tedy poučuješ když děláš taky chyby. A bavím?? To je spíš pravda | |
|
| |
Angelka Adminka
Poeet p?íspivku : 212 Age : 32 Registration date : 14. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 12:23 pm | |
| Elizabeth měla by ses naučit přijímat kritiku,prosimtě tobě vadí i sebemenší kritika na tvou stranu Ale neber to jako urážku,jen říkám co si myslím | |
|
| |
Elizabeth Rozkoukává se
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 12:26 pm | |
| Mě vůbec kritika nevadí, ale nikdo mi tu nesložil žádnou pořádnou a poučnou kritiku. Všichni jen melou a já se směju To jen, aby sis nemyslela, že neumim příjmat kritiku, já umim. Protože kdybych se měla bouřit za každou kritiku, asi bych byla pobouřená do konce života... | |
|
| |
Angelka Adminka
Poeet p?íspivku : 212 Age : 32 Registration date : 14. 09. 06
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa Wed Oct 04, 2006 12:30 pm | |
| No moc to tak nevypadá.Měla by ses trochu krotit,no a co že ti někdo řekne že je to podobné zoufalím manželkám,kvůli tomu se snad nezblázníš nebo jo? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Moje kamarádka Florence Delarosa | |
| |
|
| |
| Moje kamarádka Florence Delarosa | |
|