The Sims 2 a vše kolem datadisků
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 a vše kolem datadisků

Forum The Sims 2 a vše kolem datadisků ! Tá najlepšia zábava :)

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Fóru a vaše nápady atd.

Goto down 
+16
.::Lizzie::.
Jakub
Zimča
k.oallka
Samuel2011
Elizabeth
Medík
Micinka01
MEGARYSULA
kissprdelka
H4N5
Kami
Dankouš
Princess
Angelka
peettrraa
20 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

Poeet p?íspivku : 534
Registration date : 14. 09. 06

Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeWed Sep 20, 2006 10:09 am

Angelka napsal:
Jé super Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423806 Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423806

To jsem ráda Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423802 Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423827
Návrat nahoru Goto down
https://peettrraa.forumczech.com
Kami
Kamča
Kamča
Kami

Poeet p?íspivku : 67
Registration date : 17. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeWed Sep 20, 2006 11:45 am

Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423857 to je supeeeeeeeeeeeeeeeeeer Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423819 Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423816 Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423831 Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423813 Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423825 Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423814
Návrat nahoru Goto down
http://www.anabelle.ic.cz
Medík
Medík
Medík
Medík

Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 21. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 8:48 am

jééé já chci taky obrááázek!!! předtím sem nechtěla pže sem myslela že to je místo ikonky... ale jak vidím, tak se to dává nad ikonku.. to chci takyyy!!! plisky... nějakou emo nebo punk ikonku...ploším Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Default5 nějakou pěknoučkou
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 8:57 am

Medík napsal:
jééé já chci taky obrááázek!!! předtím sem nechtěla pže sem myslela že to je místo ikonky... ale jak vidím, tak se to dává nad ikonku.. to chci takyyy!!! plisky... nějakou emo nebo punk ikonku...ploším Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Default5 nějakou pěknoučkou

Já věděla že budeš chtít ikonu a určitě punkem nebo emo pokusím se udělat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Medík
Medík
Medík
Medík

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 9:04 am

peettrraa napsal:
Medík napsal:

Já věděla že budeš chtít ikonu a určitě punkem nebo emo pokusím se udělat Very Happy

děkujuu!!!!!!! Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423803
Návrat nahoru Goto down
Elizabeth
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Elizabeth

Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 23. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 10:06 am

Ehm. Tak se tedy vyjádřím. pig
Fórum jako takové je dobré, ale je děláno -pokud dobře koukám- na těch samo tvořičích PhpBB fór. Lepší by bylo nainstalovat si úplně vlastní fórum, třeba na IC.CZ, zde je to takové... mno... prostě takové Very Happy . Ale samozdřejmě je to jen na tobě.
Pak mě ještě leze pod kůži styl psaní. Samozdřejmě, je na tobě jak píšeš, ale admin webu by měl psát nejvíce úhledně. Tedy místo např: Fic, pojď kecnout, napsat: Přijďte si popovídat. pig To je také jen na tobě...
Ale jinak fakt hezký cheers
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 10:10 am

Něco samodřejmě upravím.
Ten styl psaní ten někde upravím někde ne nechci aby toto fórum bylo nějak extra uhlazený Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Elizabeth
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Elizabeth

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 10:13 am

Jaj, teď jsem si všimla jak pořád píšu 'samozdřejmě'! lol!
Nojo, tak to je jasný, ale třeba:
Ott neboli pokec nadevše!!
Kecejte heee!!

Mě dostává. Co to Ott znamená?
Jinak, jasný je že píšeš volnějším stylem, ale občas je nutnost trochu se krotit. Protože s emi na to blbě kouká. Názvy typu: Soutěžeee fakt nemusim lol!
Návrat nahoru Goto down
Medík
Medík
Medík
Medík

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 10:14 am

Maqua napsal:
Jaj, teď jsem si všimla jak pořád píšu 'samozdřejmě'! lol!
Nojo, tak to je jasný, ale třeba:
Ott neboli pokec nadevše!!
Kecejte heee!!

Mě dostává. Co to Ott znamená?
Jinak, jasný je že píšeš volnějším stylem, ale občas je nutnost trochu se krotit. Protože s emi na to blbě kouká. Názvy typu: Soutěžeee fakt nemusim lol!

nemá to být OFF??
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 10:17 am

Dobře už jsem něco málo upravila Surprised
Návrat nahoru Goto down
Elizabeth
Rozkoukává se
Rozkoukává se
Elizabeth

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 10:18 am

Medíku, to je dost možný. V tom případě stejně nechápu co to znamená Mimo neboli pokec nadevše!! Laughing . To je trochu nelogický! Laughing
Edit: To je lepší cheers
Návrat nahoru Goto down
Medík
Medík
Medík
Medík

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 10:20 am

Maqua napsal:
Medíku, to je dost možný. V tom případě stejně nechápu co to znamená Mimo neboli pokec nadevše!! Laughing . To je trochu nelogický! Laughing
Edit: To je lepší cheers

mno prostě všechno mimo... mimo the sims 2- pokec o čemkoliv Wink
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 12:58 pm

Úvodní obrázek
Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Ikonaka2
Návrat nahoru Goto down
Angelka
Adminka
Adminka
Angelka

Poeet p?íspivku : 212

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 1:03 pm

Hezkej Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.angelka.wz.cz
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 1:05 pm

Angelka napsal:
Hezkej Very Happy

Děkuji Very Happy
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSat Sep 23, 2006 1:33 pm

Pro Medíka:
Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Medik
Návrat nahoru Goto down
Medík
Medík
Medík
Medík

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 3:37 am

peettrraa napsal:
Pro Medíka:

Ta je vůůůžasnááá... mošinko ti děkuju Peťulko... Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423839 jen bych možná změnila tu barvu jména Medík..... místo ty fialový bych dala růžovou nebo červenou .. Wink ale jjinak kláásnáá cheers
Návrat nahoru Goto down
Samuel2011

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 1:00 pm

mno tak som tu prvy krat a prve dojmi mam take pol napol Sad obsah fora je zaujimavy a dobry.....len ten design je trochu chaby (nechcem vyzerat namyslene kedze som par designov robil) ale kazi fakt mi ten design nesedi....hlavne nie lišty kde je pisane ostatni a tak vyzera to ako rozpolene...no proste mi to nesedi sorrac Sad bounce
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 1:02 pm

Samuel2011 napsal:
mno tak som tu prvy krat a prve dojmi mam take pol napol Sad obsah fora je zaujimavy a dobry.....len ten design je trochu chaby (nechcem vyzerat namyslene kedze som par designov robil) ale kazi fakt mi ten design nesedi....hlavne nie lišty kde je pisane ostatni a tak vyzera to ako rozpolene...no proste mi to nesedi sorrac Sad bounce

JJ, to je fakt nějak na tom makám ale nějak se to p..... ee to si domyslíte!
Návrat nahoru Goto down
Samuel2011

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 1:04 pm

co si domyslime? tie napisy? oto mi nejde ze to neprecitam ale ide oto ze to blbo vyzera Wink
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 1:06 pm

Samuel2011 napsal:
co si domyslime? tie napisy? oto mi nejde ze to neprecitam ale ide oto ze to blbo vyzera Wink

Néé to sprosté slovo Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 G423815
Návrat nahoru Goto down
Samuel2011

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 1:07 pm

ahaaaaaaaa Embarassed Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Default5
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 1:09 pm

Medíku:
Upravím, ale chvilku si počkáš!
Doufám že se ti bude páčit!!
Návrat nahoru Goto down
peettrraa
Admin
Admin
peettrraa

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 1:32 pm

Nový vzhled!
Tak jak se vám líbí co se vám nelíbí sem já to změním. A bije pořád do očí??
Návrat nahoru Goto down
H4N5
Ďábel
Ďábel
H4N5

Poeet p?íspivku : 81
Registration date : 18. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitimeSun Sep 24, 2006 1:33 pm

peettrraa napsal:
Nový vzhled!
Tak jak se vám líbí co se vám nelíbí sem já to změním. A bije pořád do očí??
v pho nestezuju si afro Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Default2
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Fóru a vaše nápady atd.   Fóru a vaše nápady atd. - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Fóru a vaše nápady atd.
Strana 3 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Sims 2 a vše kolem datadisků :: Ostatní :: Administrácká sekce aneb všechny připomínky sem!!-
Přejdi na: